Відмовтеся від серйозних угод та не сперечайтесь із начальством: Гороскоп на 6 вересня для всіх знаків Зодіаку

Не дивно, що настрій неухильно падає аж до депресії, а у особливо вразливих і сприйнятливих людей можуть виникнути проблеми з психікою — наприклад, розвинеться манія переслідування. Уникнути цього можна, звівши спілкування з оточенням до мінімуму і не залишаючи без особливої потреби стін свого житла, радять Патріоти України та пропонують дізнатися подробиці.

Овен (21.03 – 20.04)

Небажано не тільки переносити чутки і плітки, але і просто слухати їх — наслідком такої поведінки може стати серйозна сварка з людиною, якої безпосередньо стосується це лихослів'я.

Телець (21.04 – 21.05)

Не варто штучно підстьобувати свій організм, змушуючи його працювати в звичному режимі — сьогодні необхідно дати йому можливість відпочити і зосередитися на рішенні нетрудомістких питань.

Близнята (22.05 – 21.06)

Виконуючи намічену на цей день роботу — наприклад, закінчуючи роботу над статтею чи зводячи дебет з кредитом у звіті, не поспішайте представляти їх на суд начальства — дрібна неточність може зіпсувати враження від роботи.

Рак (22.06 – 22.07)

Складний робочий проєкт загрожує виниклими на порожньому місці складнощами і так званими підводними каменями, тому краще відкласти їх на інший день, а сьогодні зайнятися вирішенням другорядних питань.

Лев (23.07 – 21.08)

У сварці двох близьких вам людей необхідно тримати нейтралітет, якщо, звичайно, ви не хочете, щоб в події звинуватили саме вас — до того ж, ви ризикуєте посваритися з ними раз і назавжди.

Діва (22.08 – 23.09)

Почувши різке зауваження з боку когось із сторонніх людей, постарайтеся опанувати себе і не реагувати не нього — в іншому разі ви витратите масу енергії, яка необхідна для життя і роботи.

Терези (24.09 – 23.10)

За жодних умов не варто вступати в суперечки з начальством — навіть якщо воно явно несправедливе, варто вдати, що ви цього не помічаєте, інакше в майбутньому вам буде дуже важко з ним працювати.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Замість того, щоб зривати поганий настрій на оточенні, намагайтеся випустити пар, зробивши генеральне прибирання будинку, або розгребти завали документів на робочому столі — як реальному, так і віртуальному.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Вам не варто давати волю негативним емоціям — це може захопити вас занадто далеко від стриманої і урівноваженої поведінки, що, своєю чергою, загрожує непоправними змінами у взаєминах із людьми.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Найкращий спосіб уникнути нервового зриву, який з великою часткою ймовірності може статися цього дня, навантажити себе роботою — бажано так, щоб ніколи було і вгору глянути.

Водолій (21.01 – 18.02)

Від серйозних угод сьогодні краще відмовитися — швидше за все, вони призведуть зовсім не до тих результатів, на які ви спочатку розраховували, і замість прибутку принесуть великі — і прикрі — втрати.

Риби (19.02 – 20.03)

Слабкість, яку ви можете відчути в цей день, обумовлена не станом здоров'я, а банальною втомою — досить трохи відпочити, і все увійде в норму.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...