Відносини з колишнім, плітки або сцени ревнощів: Любовний гороскоп на тиждень - що буде з вами

У цьому періоді привабливість багатьох знаків Зодіаку підвищується. Разом з нею і шанси зустріти свою другу половинку. Можливі серйозні розмови з партнером, які виведуть відносини на новий рівень, зазначають Патріоти України.

Любовний гороскоп на тиждень: Овен

На цьому тижні відносини Овнів мають всі шанси піднятися на новий рівень. Однак це станеться в тому випадку, якщо ви послабите контроль над ситуацією і дозволите всьому йти своєю чергою. Щасливий період для представників знака стихії вогню – у відносинах з коханими повна гармонія.

Любовний гороскоп на тиждень: Тілець

Тільців в цьому періоді може очікувати несподівана поява колишніх. Вони можуть нагадати про себе і, можливо, іскра пристрасті між вами розгориться з новою силою. Однак цього недостатньо, щоб побудувати міцні відносини. Щоб повернути час назад, необхідно забути минулі образи і почати все з чистого аркуша.

Любовний гороскоп на тиждень: Близнюки

Чарівність і привабливість Близнюків в цьому періоді просто магнітом притягує протилежну стать. Шанси на початок романтичних відносин збільшує ваше вміння фліртувати і загравати з шанувальниками. Якщо ви соромитеся прямо заявити про свою симпатію – пускайте в хід невербальні знаки – посмішка, призовний погляд – перед ними просто неможливо встояти.

Любовний гороскоп на тиждень: Рак

Цього тижня вільні Раки відчують бажання змінити ситуацію на любовному фронті. Однак енергії і сміливості може вам бракувати. Не намагайтеся всіма силами досягти бажаного, краще відпустіть ситуацію і просто спостерігайте за розвитком подій. Тоді нове романтичне захоплення не змусить себе чекати.

Любовний гороскоп на тиждень: Лев

Неприємні чутки і плітки про коханого можуть неабияк зіпсувати настрій. Однак не піддавайтеся тривозі і ретельно перевіряйте всі факти. Можна поговорити зі своєю другою половинкою по душах і з'ясувати реальний стан речей. Якщо почуття ревнощів розгорається в вас з новою силою, не поспішайте з'ясовувати відносини на підвищених тонах, краще у всьому розібратися спокійно.

Любовний гороскоп на тиждень: Діва

На цьому тижні зайва чутливість партнера може привести до напруги у відносинах. Можливі сцени ревнощів і виникнення конфліктних ситуацій. Постарайтеся не загострювати обстановку, а зробити все можливе, щоб запевнити коханих у вашій вірності і відданості. Це допоможе повернути вам спокій і щастя у вашу тиху гавань.

Любовний гороскоп на тиждень: Терези

Вільним Терезам прийде усвідомлення, що період їх самотності дещо затягнувся і пора привнести в життя яскравих фарб романтики і любові. Для того, щоб змінити ситуацію необхідно змінитися самим. Нова зачіска, макіяж або стиль одягу привернуть у ваше життя цікаві знайомства і романтичні відносини. Настав час активних змін.

Любовний гороскоп на тиждень: Скорпіон

У відносинах Скорпіонів зі своєю другою половинкою можливі розлади. Для того, щоб уникнути сварок, необхідно стримати свою впертість і бажання наполягти на своєму. Прислухайтеся до прохань партнера, проявіть чуйність і з розумінням вислухайте всі його проблеми, навіть якщо вони виявляться незначними. Це зміцнить ваш зв'язок і допоможе уникнути образ.

Любовний гороскоп на тиждень: Стрілець

Вільним Стрільцям цей тиждень підкине непростий вибір. Можливо, Вам буде складно визначитися з ким з ваших шанувальників варто починати відносини. А, може, ви задумаєтеся над тим, чи є сенс продовжувати відносини, які почалися зовсім недавно. Не варто поспішати з рішеннями – відпустіть ситуацію і час сам розставить все на свої місця.

Любовний гороскоп на тиждень: Козеріг

Перша половина тижня не побалує Козерогів знаменними подіями в особистому житті. Однак вже ближче до кінця періоду у ваше життя прийдуть нові знайомства, які можуть перерости в міцні відносини. Перш ніж приймати рішення про початок роману, уважно придивіться до обранця, це допоможе уникнути розчарувань.

Любовний гороскоп на тиждень: Водолій

Водоліям у відносинах чекає непростий тиждень. Емоційна чутливість другої половинки може спровокувати непорозуміння. Вам потрібно буде контролювати практично кожне сказане слово, щоб не образити коханих. Найкращий вихід з ситуації, що склалася разом зайнятися приємним дозвіллям. І не забувайте говорити партнеру про свої почуття.

Любовний гороскоп на тиждень: Риби

Непростий період для Риб. Ваш партнер може стати ініціатором серйозної розмови про ваше спільне майбутнє. Обговоріть всі проблеми, які назрівали у відносинах, не потрібно йти від розмови, це може погіршити ситуацію. Відвертість з обох сторін допоможе вирішити проблему.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...