Відомий український астролог назвав головних щаливчиків 2022-го року

Український астролог Влад Росс назвав кілька знаків Зодіаку, для яких 2022 рік буде максимально сприятливим, передають Патріоти України.

Овен

За словами астролога, Овен опинився на першому місці, особливо сприятливою для нього буде середина 2022 року.

"Це буде відмінний час для реалізації амбіцій, досягнень в кар'єрному плані, а також і в інших сферах йому буде везти. Якщо Овни давно замислювалися про переїзд в іншу країну, створення сім'ї або купівлю нерухомості, то все це їм вдасться", - сказав Влад Росс.

Риби

Рибам найбільше везтиме на початку року. Особливо те, що стосується любові, щастя в особистому житті, народження дітей, а також фінансових питань.

Лев

У Левів 2022 рік буде вдалим в плані сім'ї. У них може з'явитися дитина, при чому геніальна. Також їм варто більше розвивати себе у творчості і розкручувати нові проекти. Крім того, Левам потрібно задуматися про інвестиції.

Стрілець

На Стрільців у 2022 році чекають далекі поїздки, можливо, еміграція. Також їм пощастить в юридичних питаннях. Наприклад, вони можуть виграти суд.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...