Війна загрожує навіть французам: Пророцтво Нострадамуса на 2022-й рік

Нострадамус написав багато наукових праць та зробив численні прогнози для людства. Землетруси, голод, війни, глобальне потепління — невтішне пророцтво звучить не як вирок, а, швидше, застереження для всіх, хто живе на нашій планеті, повідомляють Патріоти України із посиланням на dailymail.co.uk.

У 2022 році планету Земля постійно накриватимуть стихійні лиха. Висока ймовірність численних землетрусів. Але найжахливішою подією буде "лихо" у глибинах Азії. Точної дати цієї події ніхто не знає, але відомо, що вона відбудеться у середині дня.

Ще одна небезпека, яка чатує на людей наступного року, це голод. Причина очевидна – бідність. Чим вище інфляція, тим більше тих, хто не зможе дозволити собі придбати продукти харчування. Нострадамус сказав так: мед буде "дорожчим, ніж віск для свічок", а ціною на пшеницю "люди будуть жахатися".

Не припиняться війни, але головним епіцентром бойових дій буде столиця Франції. Саме Париж опиниться в облозі. Не варто чекати затихання проблеми з емігрантами. Через війни у різних країнах світу кількість тих, хто забажає змінити місце проживання, зросте. Біженці масово залишатимуть нажиті місця та вирушатимуть на пошуки кращого життя.

Ще один сумний прогноз Нострадамуса звучить так: "Риба у морях звариться". Великий астролог, найімовірніше, мав на увазі глобальне потепління. Він же свого часу сказав про те, що Земля страждатиме від посух: 40 років без дощів. Після періоду посухи почнуться сильні повені, які призведуть до масових жертв серед людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...