Він приховує свою справжню дату народження: Астролог спрогнозувала кінець життя Путіна

Справжня дата і час народження Володимира Путіна ретельно ховаються, тому важко скласти точний прогноз його смерті, розповіла відомий астропсихолог Валентина Віттрок. В інтерв'ю Фактам вона зазначила, що найбільш підходяща до психотипу Путіна дата народження - 7 жовтня 1950 року, 11:36. Це на два роки раніше, ніж загальновідома, передають Патріоти України.

Астролог пояснила, що за її версією господар Кремля народився в селі Терьохіно в Тверській області в 1950 році. За її словами, згідно з гороскопом, у Путіна превалює хитрість, складний характер, а під кінець життя — небезпека потрапляння у в'язницю, або лікарню. "Людина прагне до всього таємничого, наполегливо домагається високого становища і може стати фашистом", - зазначила експерт.

Вона нагадала, що Путін явно тяжіє до окультних наук. Разом з тим Юпітер в його гороскопі говорить про можливе божевілля і піднесення в багатьох справах: "Кінець життя Путіна буде набагато гірше початку, може бути повний крах і навіть самогубство. Хоча особисто я в останньому сильно сумніваюся". Астролог уточнила, що в гороскопі Путіна зірки вказують на прагнення оточувати себе розкішшю і бажання керувати. "Те, що ми бачимо зараз, — це можливість насильницької смерті, смерть в психіатричній лікарні або від смертельної хвороби", - додала Віттрок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...