"Він усім не догодив": Астролог Влад Росс розповів, що чекає на Зеленського найближчим часом

Знаменитий астролог Влад Росс прогнозує для президента України Володимира Зеленського великі проблеми, можливе повалення його з посади президента, але він має шанси утримати місце, передають Патріоти України.

За його словами, на початку осені у президента почались проблеми, що пов'язані із владою. У Зеленського "будинок влади" знаходиться у Водолії та Сатурні - планеті повалення, великих труднощів і гальм. Найточніші з'єднання розпочнуться у березні-квітні наступного року - пік проблем для нинішнього глави держави.

"Причому там є негласна змова двох сторін, що Москва хоче повалення Зеленського, що Джо Байден не хоче, щоб Зеленський…Він усім не догодив, він Водолій – неординарна особистість, він не вписується у якісь ситуації" , - сказав Росс.

Водночас, як додав астролог, Зеленський з великою ймовірністю посидить на місці президента. Однак будуть протести, тарифний майдан, де, за його словами, в черговий раз можуть обдурити народ.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...