Вінець безшлюбності ні до чого: Астрологи розповіли, представницям яких трьох знаків Зодіаку найскладніше вдало вийти заміж

Не всім жінкам дано вдало вийти заміж. На це впливає безліч факторів, у тому числі розташування планет при народженні. Сайт Lisa розповів про три знаки зодіаку, представницям яких щастить менше, ніж іншим нареченим, зазначають Патріоти України.

Жінки- Леви зациклені на собі і майже не думають про інших. Їх не цікавлять почуття навіть найближчих людей. Їм важко знайти супутника життя, який терпів би подібне ставлення.

Жінки- Водолії надто розумні, але не надто емоційні. Вони постійно тримають себе у руках. Представниці цього знака дуже цінують свою свободу та особистий простір, тому обирають не шлюб, а вільні романи.

Гороскоп Павла Глоби на 9 листопада: Овнам потрібно подбати про власне здоров'я, а Діви мають яскравий день

Народжені у знаку Тельця жінки майже не йдуть на поступки. Тому у стосунках намагаються «підім'яти» партнера під себе. Телець не продовжуватиме роман з чоловіком, який не прогинатиметься під її забаганки. А значить, і до шлюбу справа не дійде.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...