Віщі сни, виграш або ризик травм: Астрологи розповіли про небезпеки і сюрпризи 28 серпня - гороскоп для всіх знаків зодіаку

День благоволить тим, хто звик чітко дотримуватися правил, не відступаючи від наміченого курсу. Варто відкласти справи на потім - і наслідки цього вчинку можуть бути непередбачуваними. Самоорганізація і дисциплінованість – ключ до успіху цього дня, інформують Патріоти України.

Гороскоп на 28 серпня: Овен

Турботи завтрашнього дня можуть відволікати Овнів від справ любовних. Ви можете сумувати за своїм коханим, проте необхідно сконцентруватися на роботі. Телефонний дзвінок в цей емоційно заряджений день може поліпшити ваші відносини більше, ніж вимушений спільний вечір. У другій половині дня будьте уважні - допущена помилка може відстрочити завершення розпочатої справи. До того ж підвищується ризик травматизму.

Гороскоп на 28 серпня: Тілець

Вам може здатися, що ваша друга половинка дещо віддалилася від вас, ігнорує телефонні дзвінки та повідомлення. Не потрібно намагатися нав'язливо виправити ситуацію - іноді людям потрібно більше часу, щоб провести його наодинці з собою. Відпочиньте від думок про романтику і як слід відпочиньте. Сприятливі фізичні навантаження.

Гороскоп на 28 серпня: Близнюки

У суботу Близнюки можуть закотити вечірку і покликати своїх друзів провести час в приємному спілкуванні. Цей день буде наповнений позитивною енергією, любов'ю і радістю. Відпочиньте від роботи, завтра ймовірні труднощі в професійній діяльності. Не варто укладати великі угоди і підписувати контракти.

Гороскоп на 28 серпня: Рак

Між вами і вашими коханими – купа справ, які вимагають негайного вирішення. Почуття заздрості може кольнути вас, адже ви працюєте, а ваш партнер відпочиває, проте не варто негативним думкам дозволяти затьмарювати розум. У деяких ситуаціях необхідно шукати компроміси з оточуючими, інакше це загрожує обернутися великим скандалом.

Гороскоп на 28 серпня: Лев

Завтра на Левів може нахлинути почуття самотності. Не варто сидіти і піддаватися похмурим думкам, заводите нові знайомства і вирушайте на романтичні побачення. Левам у відносинах варто послабити хватку і дати партнеру більше особистого простору. Вірогідні приємна новина або вигідна пропозиція.

Гороскоп на 28 серпня: Діва

Проведіть цей день зі своїм коханим. Ви можете спробувати яке-небудь нове спільне дозвілля або провести час за вже улюбленим заняттям. Варто пам'ятати, що якість, важливіше кількості. Щасливий день в плані покупок. Підвищується ймовірність виграшу.

Гороскоп на 28 серпня: Терези

Терези можуть відчути, що похмурі думки про самотність охоплюють їх в цей день. Однак не варто вдаватися до негативних міркувань. Озбройтеся вашою чарівністю і вирушайте на побачення. Для Терезів у відносинах день стане ідеальним для укладення шлюбу. У суботу можна задуматися про додаткові джерела заробітку.

Гороскоп на 28 серпня: Скорпіон

Оптимізм забезпечить вам гарний настрій. Ваші чарівність і шарм на висоті - ви з легкістю налаштовуєте до себе оточуючих. Цей день відкриває несподівані перспективи, які можуть кардинально змінити ситуацію в особистому житті. Хороший день для романтики і флірту.

Гороскоп на 28 серпня: Стрілець

Завтра Стрільці можуть вирушати за покупками і побалувати себе довгоочікуваною річчю, на яку давно поклали око. Особливо хорошими будуть покупки текстилю, але будь-яке велике придбання буде вдалим. В особистому житті не поспішайте приймати рішення, гарненько обміркуйте ситуацію.

Гороскоп на 28 серпня: Козеріг

Сьогодні ви можете замінити брак любові шоколадом, тому що відчуваєте спокусу побалувати себе чимось хорошим. Це нормально, але обмежтеся невеликою кількістю. Пам'ятайте, головне - помірність. Сни напередодні - віщі.

Гороскоп на 28 серпня: Водолій

У суботу для Водоліїв настав хороший день, щоб поговорити зі своїм партнером про назріваючі проблеми. Найкраще ставити прямі питання, тільки так ситуація може прояснитися і ви прийдете до згоди. Не рекомендується сьогодні змінювати місце роботи або сферу професійної діяльності.

Гороскоп на 28 серпня: Риби

Завтра Риби можуть відчути, що є щось невисловлене, що привносить у ваше спільне життя напругу і дискомфорт. Спробуйте знайти корінь проблеми. Буде тільки гірше, якщо не говорити про це. Не будьте занадто емоційними, коли піднімаєте це питання. Просто запитайте, чи не турбує щось вашого партнера і поговоріть начистоту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...