Візьміть на замітку! У чому зустрічати рік Чорного Водяного Кролика, щоб 2023 був щасливим

З наближенням Нового року хочеться змін, які принесуть радість та щастя, мир та злагоду. Наприкінці грудня більшість людей будуть готувати страви для частування родини та гостей, накривати святковий стіл, прикрашати оселю та з надією зустрічати 2023 рік Чорного Водяного Кролика. Як привернути вдачу на думку астрологів, читайте далі у статті, передають Патріоти України.

Що обіцяє 2023 рік

Відповідно до східного китайського календарю, рік Чорного Водяного Кролика буде для багатьох доленосним. Прогнозуються активні зміни у всіх сферах життя. Успіх чекатиме ініціативних людей, тому сидіти склавши руки не вийде.

Символічні кольори

Головними кольорами 2023 року будуть: чорний, синій, блакитний, фіолетовий, рожевий і червоний кольори. І, звичайно, офіційним на весь наступний рік буде символічний чорний.

Як одягтись

Святковий одяг варто підбирати у спокійних відтінках з палітри на 2023 рік. Може бути поєднання декількох відтінків, наприклад, червона сукня та чорні класичні туфлі. Гарним варіантом будуть підібрані елементи одягу у блакитній гамі. Вбрання має бути спокійним, але зі смаком. Занадто яскраве Кролик не оцінить, тому при виборі проявіть помірність. І не забудьте про золоті прикраси. Ось за це мила пухнаста тваринка точно буде вдячна.

Як накрити стіл

Головне правило — жодних страв з кролика. На столі має бути багато зелені. Надайте перевагу стравам з риби, птиці або морепродуктів. Звичайно, мають бути хрусткі салати з свіжих овочів, фрукти. Броколі, цвітна капуста, кукурудза, яблука, ягоди, морква — продукти, якими любить ласувати кролик. Обов’язково приготуйте з ними страви, якщо хочете задобрити Чорного Водяного Кролика.

В наступному 2023 році прогнозується багато романтики та родинного тепла. Кажуть, що це гарний час для шлюбів та народження дітей. Загадуйте новорічні бажання, щиро вірте в них та святкуйте із гарним настроєм. Нехай Чорний Водяний Кролик стане для вас символом миру, щастя, гармоній та спокою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...