Влаштують "бурю" на рівномі місці: Астрологиня назвала найскандальніші знаки Зодіаку

Кажуть, справжня жінка може спорудити з нічого салат, капелюшок та скандал, передають Патріоти України.

Щоправда, бажано, щоб це відбувалося нечасто — у всякому разі, останнє. Однак, перебуваючи поруч із деякими з них, ви постійно будете перебувати в епіцентрі скандалу. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найскандальніші знаки зодіаку.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці — самозабутні скандалісти, вони лаються не за необхідністю, а за бажанням — радісно і з задоволенням. Приводом для конфлікту може стати будь-яка дрібниця, але, якщо, вони, як то кажуть, увійдуть в раж, їх вже не зупинити. На відміну від представників інших знаків, які втомлюються після сварки або з'ясування взаємин, після «бійки» вони не втомлюються, а, навпаки, мають вигляд відпочилих і посвіжішалих, як нібито тільки вийшли з пляжу, де дихали цілющим морським повітрям. Щоправда, вони незлобиві і незлопам'ятні, за що їм пробачають якщо не все, то багато що.

Овен (21.03 – 20.04)

Овни заводяться з пів оберта і скандалять доти, доки не доведуть свою правоту, хоча насправді можуть і не мати рації. До того ж, усвідомлення власної помилки може прийти до них вже під час цього конфлікту, але вони ніколи не зізнаються в цьому. Навіть свідомо розуміючи всю провальність своєї позиції парламентера, вони будуть лаятися, як то кажуть, до останнього, висуваючи все нові і нові аргументи — те, що один виявиться безглуздішим іншого їх не збентежить. До того ж, висловів вони, як правило, не соромляться: на їхній погляд, чим сильніше образиться співрозмовник, тим краще.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви, незважаючи на гадану холодність, не тільки люблять скандалити, але знають, як це робити правильно — згідно з класикою жанру. Під час конфлікту вони не втрачають голови, як це роблять представники інших, більш запальних і нестриманих знаків зодіаку, а спокійно і методично завдають своєму співрозмовнику удар за ударом. Скандалити з ними — те ще задоволення, не кожному це до снаги: як правило, вони вибирають найболісніші точки того, на кого спрямована їхня лють, і поки жертва отямлюватиметься, підшукають ще один «аргумент».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Буде катастрофа: Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила "страшні події" у Росії

неділя, 5 травень 2024, 9:29

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила "страшні події" у Росії. Вона зазначила, що Кремль влаштує всередині РФ геноцид. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яну Пасинкову її читачі запи...

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...