Вода накоїть лих: Астролог передрік масштабні катастрофи в 2022 році

Світу і Україні в новому 2022 році не уникнути потрясінь і катастроф. Тішить тільки те, що небезпечний період не триватиме весь рік, а обмежиться парою місяців. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, зазначають Патріоти України.

За словами астролога, лютий і березень 2022 року є найбільш складними місяцями, коли можливі різноманітні катаклізми і катастрофи. При цьому найбільше лиха накоїть вода.

"Якраз у цей час Юпітер увійде в зодіакальний знак Риб, що створить загрози від води: цунамі, затоплення, повені. На дно може піти Південна Америка, а також західна її частина, Австралія, Далекий Схід, Таїланд, Індокитай, Китай, Індія. Європу це торкнеться меншою мірою. По всьому світу буде дуже багато води. Тож на зміну лиху у вигляді вогню і пожеж, які були в 2021 році, прийде інша напасть – велика вода", – зазначив Влад Росс.

Найнебезпечнішими і найбільш напруженими датами в плані катастроф, за прогнозом астролога, стануть 1-3 лютого і 1-3 березня.

Катастрофічний період, за словами Влада Росса, також буде обумовлений великим парадом планет, коли в одному градусі зберуться одразу дев'ять планет – всі, крім Урану. І відбудеться цей "парад" 2 березня.

"Цей день буде настільки несприятливим і небезпечним, що саме в цю дату з великим скупченням двійок на Землю навіть може впасти метеорит або астероїд. Втім, це може статися ще в лютому", – застеріг Росс.

Україна також не зможе уникнути небезпек і потрясінь в 2022 році, вважає астролог. "Для нашої країни найбільш несприятлива ситуація складеться в травні, особливо в 20-х числах. У цей час можливі витоки небезпечних речовин, виникне загроза вибухонебезпечних ситуацій і катастроф техногенного характеру", – уточнив Влад Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...