Володіють особливою "магією": Жіночі імена, які притягують чоловіків як магніти

Деякі дами - такі чарівниці, що притягують чоловіків як магніти. Ви скажете, справа в красі, і будете мати рацію. Чи є у спокусниць, повз яких не пройде жоден хлопець, щось спільне, передають Патріоти України.

Деякі жіночі імена настільки особливі, що дарують своїм носителькам можливість виглядати найкрасивішими в очах представників протилежної статі. І поки одні дівчата мало не зі штанів вистрибують, щоб хоч на крапельку наблизитися до ідеалів, цим красуням і робити нічого не треба — вони з дитинства най-най.

Ксенія

Ксюша з дитинства в курсі, що дуже красива, але ніколи не використовує зовнішні дані заради власної вигоди.

Дівчина, яку назвали Ксенією, цікавиться мистецтвом, зокрема кінематографом, а ще подорожами. Ксюша з дитинства користується популярністю у протилежної статі і ще в шкільному віці розуміє, що природа обдарувала її красою, про яку багатьом і мріяти не доводиться. Але вона ніколи не використовує зовнішні дані в якихось корисливих цілях, що особливо цінують чоловіки.

Олена

Олена — дівчина красива, при цьому пробивна: така вважає, що сама буде всього домагатися, без допомоги батьків або коханого чоловіка.

Не даремно в давньогрецькій міфології найпрекраснішою з жінок була Єлена Троянська. Володарка цього імені обожнює купатися в розкоші, любить комфорт. Олена дуже чарівна, щоб завоювати увагу хлопця, їй не потрібно намагатися від слова зовсім — будь-який кавалер сам припаде до її ніг. Олена з дитинства привчена до хороших манер, розумна і готова самостійно пробивати шлях через терни до зірок. Ця дама жадає самореалізації, не хоче допомоги чоловіків, хоч представники сильної статі і готові на все заради неї. Олена — впевнена в собі дівчина, яка цінує щирість, дружність і не користується своєю красою, намагаючись досягти бажаного.

Майя

Красуня Майя живе жагою пригод і бажанням досліджувати світ.

Майя, як однойменна бджілка з книги німецького письменника Вальдемара Бонзельса, наповнена бажанням досліджувати світ і жадає пригод. Чоловіків така дама підкорює красою, зухвалістю, відмінним смаком, звичайно ж, доглянутістю. Ця дівчина енергійна, темпераментна і завжди отримує те, про що марить.

Олеся

Олеся — дівчина не просто красива, але ще і пристрасна, енергійна, товариська, ніколи не сидить на місці, цим і приваблює хлопців.

"Захисниця людей" Олеся — так це ім'я перекладається з грецької мови — товариська, розумна і шалено красива, цим і приваблює хлопців. У Олесі киплять пристрасті, енергія б'є ключем, щоб бути щасливою, вона повинна перебувати в постійному русі. Життя такої дами розписане по хвилинах, причому на місяці вперед. Олеся — та красуня, від якої чоловіки втрачають голову. Вона бере не тільки ефектною зовнішністю, але і відкритістю і безпосередністю.

Аврора

Аврора — володарка неземної краси і рішучого характеру, чоловіки обожнюють її запал і чарівну посмішку.

Ім'я Аврора носила римська богиня, а ще й одна з діснеївських принцес. Воно утворене від латинського слова "світанок" і наділяє носительку неземною красою і рішучим характером. Аврора впевнена в собі, розбирається в модних тенденціях, любить танцювати і співати, а ще завжди готова прийти на допомогу друзям. Чоловіків така дама приваблює запалом і чарівною посмішкою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...