Володіють сильним енергетичним полем! Названо три знаки Зодіаку, які не можна зурочити

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким не страшний ні пристріт, ні порча, ні негативна енергетика. Вони володіють сильним енергетичним полем, тому з легкістю можуть відштовхнути від себе негатив, передають Патріоти України.

Риби

Що б не відбувалося в світі, Риби вміють ховатися в "кокон". Вони живуть у своєму вигаданому світі, тому можуть абстрагуватися від проблем. Якщо ж хтось спробує їм нашкодити, то Риби і самі не промах. Вони повернуть кривдникові все подвійно. В цілому з Рибами краще не зв'язуватися, якщо не хочете розхитати свою нервову систему.

Козоріг

Козероги не вірять в карти, гороскопи, нумерологію та інше. Вони до всіх питань підходять дуже раціонально. Якщо виникає якась проблема, вони будуть шукати шляхи її вирішення. На іншу дурницю вони не звертають уваги. Більш того, вони живуть за своїми принципами, не йдучи на поводу у оточуючих. Тому похитнути їх енергетику або впевненість в собі за допомогою "магії" неможливо.

Близнюки

Одна сторона Близнюків - балакучість, а інша - стриманість. "Пробити" їх негативною енергетикою неможливо, бо вони постійно "очищаються". Відбувається цей процес саме за допомогою розмов. Зливаючи все, що у них в голові, вони залишають місце тільки для позитивних думок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...