Вони красиві, розумні, але їм ніяк не щастить в особистому житті: ТОП-3 найбільш "нещасних" жінки зодіаку

Астрологи визначили три знаки Зодіаку у жінок, яким не щастить в особистому житті. Про ті сузір'я, під якими народжуються нещасні в особистому житті жінки, повідомляє "InFox", передають Патріоти України.

Близнюки

Жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, можуть бути ззовні цілком привабливими, а також розумними, і легкими в спілкуванні. Відсутність харизми, а також небажання здійснювати нові знайомства - це не про них.

Проте, Близнюки дуже волелюбні люди і іноді ця свобода може дорого їм обійтися. Періоди цукерок і квітів не можуть тривати вічно, але багато жінок-Близнюків не поспішають йти "під вінець", заводити сім'ю і виховувати дітей.

Терези

Представниць прекрасної половини людства, народжених під цим знаком, вважаються зразком жіночності, вишуканості, граціозності і романтики. Але з часом ці почуття йдуть на "другий план", поступаючись місцем ощадливості і прагматизму. Жінки-Терези постійно уважно придивляються до своїх партнерів, ретельно зважуючи всі "за" і "проти". В кінцевому підсумку, чоловіки від таких дам йдуть, а самі вони змушені залишатися "у розбитого корита".

Козеріг

Цей знак Зодіаку характеризується силою духу, амбітністю і рішучістю при досягненні поставленої мети. У багатьох моментах, жінки-Козероги можуть дати сильну фору чоловікам, проте не можна сказати, що у них зовсім не залишилося романтичних почуттів.

Якщо чоловіки-Козероги шукають "легку здобич", то жінкам-Козерогам часто не вдається знайти собі "судженого" за своїм образом і подобою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...