Вони на це можуть тільки образитися: Що не можна дарувати різним знакам Зодіаку

Всі ми любимо отримувати подарунки та особливо радіємо тому, про що так давно мріяли. Потрібний подарунок не лише тішить, а й показує, настільки близьким важливо зробити нас щасливими. Астрологи видання Еlle виділили найгірші подарунки за знаком зодіаку. Дізнайтеся, що не можна дарувати близьким, щоб не образити когось і не роздратувати, радять Патріоти України.

Овен

Безглуздим подарунком для них будуть капці. Вони не люблять проводити час удома.

Телець

Еліптичний тренажер стане непотрібним Тельцям. Навіть якщо він принесе користь для здоров'я, вони все одно віддадуть перевагу свіжому повітрю у парку або лісі.

Близнюки

Їм не такі важливі подарунки, як увага. Спроби позбавити товариських Близнюків їхнього улюбленого проведення часу, а саме розмов, – це справжня заява про ворожнечу.

Рак

Уродженці цього знаку ненавидять прогулянки на свіжому повітрі. Тому вихідні в кемпінгу як подарунок – не найкраща ідея.

Лев

Сюрприз для людей цього знаку має бути захопливим. Тому побутова техніка не буде їм на радість.

Діви

Блискучі бомби для ванни – це найгірший подарунок для охайних Дів. Вони вже бачать, як відмивають годинами ванну від блискіток і кольорових слідів.

Терези

Страх Терезів – знайти подарункову картку під ялинкою. Іншими словами, вони не люблять подарунків, які змушують їх зробити вибір серед безлічі варіантів.

Скорпіон

Маска для сну не принесе задоволення Скорпіонам, які люблять світло. Вони навіть вважають за краще спати не в повній темряві.

Стрілець

Не варто дарувати Стрільцям планер, тому що вони не люблять планувати справи. Їм приносять задоволення спонтанні подорожі та несподівані емоції.

Козеріг

Для Козерогів прикраси та дрібнички посідають останнє місце. Вони вважають, що немає нічого менш практичного, ніж предмет, з яким не знаєте, що робити.

Водолій

Народженим під цим знаком не сподобається подарована книга про особистий розвиток. Вони можуть неправильно зрозуміти цей жест та образитися.

Риби

Емоційні Риби не люблять сюрпризів і перевірок. Тому несподіванка може викликати в них занепокоєння та тривогу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...

Гороскоп на 16 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 16 квітень 2024, 5:20

День сприятливий для розгляду нових перспектив і змін у вашому житті. Відкрийтеся для нових ідей і можливостей, які можуть прийти до вас. Будьте готові до викликів і змін, але також пам'ятайте про важливість залишатися гнучкими і відкритими для навчанн...