Вони не по зубах енергетичним вампірам: ТОП-4 потужних знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку - головні "вампіри" та "відьми" та назвали чотирьох представників гороскопу, які мають потужний енергетичний захист від таких людей. Про це пише Мixnews, зазначають Патріоти України.

Козеріг

Ці приземлені та практичні люди з іронією сприймають усі розмови про метафізичне та здатні відбити енергетичну атаку, віддзеркалюючи будь-який негатив. Козеріг здається грубуватим, він мало уваги звертає на емоції оточуючих і одразу перериває всі контакти з людиною, яка йому неприємна.

Водолій

Представники знака, відчувши критику чи негатив, одразу відгороджуються від співрозмовника невидимою, але надійною стіною. При цьому на обличчі вони зберігають нейтральну посмішку. Вони тікають від усіх неприємних речей і зазіхань, йдучи у свій багатий внутрішній світ. Їх мало цікавить і зачіпає зовнішнє.

Риби

Риби справляють враження безневинних і відчужених, але їхній зв'язок з космосом дуже сильний. З них виходять сильні екстрасенси чи маги. Проте, розуміючи, що все зроблене повертається до нас, вони рідко користуються своїми здібностями. Відчувши енергетичну атаку, Риби йдуть у свій внутрішній кокон і залишаються неушкодженими.

Близнюки

Близнюки не мають особливих здібностей та не схильні до езотерики. Їх захищає їх природна балакучість і легка вдача. Їхній потужний словесний натиск руйнує будь-які чари. Нескінченний потік слів зводить навколо представників знака захисну оболонку, куди не проникає негатив. Близнюк практично завжди задоволений собою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 травня для всіх знаків зодіаку

неділя, 19 травень 2024, 5:20

Овен . Вам потрібно бути обережними з грошима, адже буде бажання зробити спонтанну покупку. Проте вона не принесе вам користі, а лише втрати. Тому краще заощаджуйте і нікуди не інвестуйте кошти. . Телець . Тельці постійно прораховують всі свої кроки...

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...