Вони ніколи не підуть на зраду: Астрологиня назвала найвірніші знаки Зодіаку

Вірність - найзатребуваніша якість, яку ми хотіли б бачити в своєму обранцеві, що вдається нам далеко не завжди, передають Патріоти України.

Хто володіє нею, так би мовити, за правом народження? Астрологиня Людмила Булгакова назвала найвірніші знаки зодіаку.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби — як відомо, найголовніші романтики зодіаку, для них кохання — це красива історія, в яку не вписуються зради, які, на їхній погляд, є не чим іншим, як неохайністю — як в прямому, так і в переносному сенсі слова. Вони зберігають вірність своєму партнерові доти, доки не зустрінуть того, хто перевершить його в свідомості представників знака. Тоді вони просто підуть з сім'ї або взаємин, якщо ті були оформлені офіційно, але зраджувати не стануть, адюльтер не вкладається в їхню романтичну картину світу.

Телець (21.04 – 21.05)

Тельці — взагалі знак сімейний: для них важливий не тільки затишок і комфорт, але і сприятлива моральна атмосфера, а в атмосфері перманентних зрад вона неможлива. До того ж представники знака не женуться за новизною в інтимному сенсі — вони вміють урізноманітнити стосунки зі своєю другою половинкою таким чином, що у обох створюється враження, нібито у них щоночі — новий сексуальний партнер. Телець може зрадити свою пару тільки зі своїм першим коханням — як правило, вони запам'ятовують її на все життя.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги властивою їм вірністю зобов'язані своїй зібраності, дисциплінованості та методичності, з якою вони роблять в цьому житті все — як на роботі, так і в особистому житті. На їхній погляд, хаотичні сексуальні зв'язки не тільки неприємні, але й небезпечні: вони відволікають від роботи, а її представники знака завжди ставлять на перше місце, і до того ж здатні викликати неприємні хвороби, на лікування яких йде багато часу і грошей, а цього представники знака ніяк не можуть допустити: вони вважають за краще чистоту — як моральну, так і фізичну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...