Вони по-справжньому вірні: Астролог назвала чоловіків за знаком Зодіаку, які ніколи не підуть із сім'ї

Кожна жінка, виходячи заміж, мріє про те, щоб її сімейне життя було щасливим і тривало все життя. На жаль, ця місія виявляється здійсненною далеко не у всіх, інакше не було б стільки розлучень. Але є чоловіки, про яких можна сказати: "Чоловік ваш – рідкісний сім'янин". Астрологиня Людмила Булгакова назвала чоловіків зодіаку, які ніколи не підуть із сім'ї, передають Патріоти України.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки – сімейний знак, тому бережуть родинне вогнище за замовчуванням – на підсвідомому рівні. Тільки у своєму будинку вони почуваються впевнено, тому ховаються у своїй "мушлі" від життєвих бур та негараздів, а домівники є для представників знака головними в їхньому житті людьми, тільки їм вони можуть довірити всі свої секрети та переживання. Навіть із відходом із стосунків пристрасті вони вважають другу половинку головною людиною у своєму житті, тому ніколи не розлучаться з нею з власної волі, а якщо стане зовсім несила, заведуть коханку.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви у сімейному житті керуються принципом "від добра добра не шукають": простіше кажучи, навіщо летіти на Таїті, якщо "нас і тут непогано годують". Усьому "виною" їхня практичність і розважливість: навіть будучи засліпленими пристрастю, вони добре розуміють, що відхід із сім'ї пов'язаний з незручностями і втратами, зокрема й матеріальними — витрати в таких випадках мають бути чималі. До того ж доведеться звикати до нового способу життя, інших побутових умов, які, навіть покращуючись, спричинять стрес, а головне, пристосовуватися до існування поряд з іншою людиною, що може виявитися непростим завданням.

Телець (21.04 – 21.05)

Тельці, навіть будучи закоханими в когось "на стороні", надто ледачі, щоби все кинути і пуститися в романтичні пригоди. Для цього потрібно зробити масу зайвих рухів тіла, змінивши своє життя корінним чином, але смушок водночас, на їхній погляд, не вартий вичинки. А як же добре налагоджений та обладнаний побут, який дає представникам знака найголовніше у їхньому житті – комфорт, який є незмінним супутником їхнього життя? Аж раптом у новій сім'ї їм не зможуть забезпечити гідний його рівень? Ні, вони залишаться на своєму місці, тим більше, що це ніяк не заважає численним романам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...