Вони природжені відьми! ТОП-3 знаки Зодіаку серед жінок, з якими небезпечно зв'язуватися

Три знаки Зодіаку серед жінок не потерплять неповаги на свою адресу і несмішні жарти. Вони володіють деякими здібностями, завдяки яким здатні стерти будь-яку людину з лиця землі, передають Патріоти України.

Водолій

Ці дами займають перше місце, бо здатні силою думки як зруйнувати ваше життя, так і привнести в неї нові фарби. Все залежить від вашого до неї ставлення. Якщо вона чогось дуже хоче, то обов'язково отримає. Хоча найчастіше вони і самі не вірять у свої сили.

Скорпіон

Варто їй тільки поглянути на предмет свого обожнювання, як він вже біля її ніг. І тут таїться головна небезпека. Скорпіони грають чоловіками, як їм заманеться. І нерідко самі від цього страждають, адже це енерговитратно. Також варто враховувати і той факт, що їх не можна змушувати ревнувати. Інакше ви ризикуєте бути знищеним. На помилування не чекайте!

Лев

Левиці здатні змусити будь-яку людину робити так, як вони хочуть. Цікаво, що оточуючі думають, ніби вони керують процесом, але ні. Цих дам не можна ображати, зраджувати їх і злити, інакше вона прийде в страшну лють. Вона мстива, і часом її агресія не знає меж. Більш того, вона може нашкодити вам силою думки, як і жінки-Водолії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...