Вони так довго на це чекали, щасливчики! Кому зі знаків Зодіаку пощастить вихідними - 21-22 серпня

Суботу, 21 серпня, з повним правом можна назвати часом здійснення мрій - його потужна енергетика уможливить здійснення будь-яких, навіть найсміливіших планів, передають Патріоти України.

У неділю, 22 серпня, краще зачаїтися і не робити різких рухів — в іншому разі можна потрапити в неприємну історію. Так кому пощастить вихідними — 21 та 22 серпня?

Субота, 21 серпня, буде наповнена потужною позитивною енергетикою, яка зробить успішними будь-які починання — як професійного, так і особистого характеру, ось тільки талан усміхнеться лише тим, хто не буде очікувати милості від природи, а візьме свою долю у власні руки. Втім, не варто цього боятися: зусиль для досягнення мети знадобиться набагато менше, ніж зазвичай, а результати роботи всерйоз потішать.

Неділя, 22 серпня, досить складний день із негативною енергетикою і численними спокусами, які негативно позначаться на здоров'ї (це стосується бажань з'їсти або випити що-небудь заборонене) і протягом життя загалом. Роботою — благо, на календарі вихідний — в цей час займатися не варто, спілкування з людьми — особливо рідними і близькими — краще скоротити до мінімуму, та й свій будинок бажано залишати тільки в разі крайньої необхідності — рідні стіни допоможуть пережити цей непростий день.

Овен (21.03 – 20.04)

Овнам зірки наполегливо рекомендують в суботу стати до реалізації проєкту, до якого вони давно і старанно готувалися. Сьогодні, незважаючи на вихідний, обставини складуться найсприятливіше — гріх цим фактором не скористатися. До того ж викластися доведеться на повну котушку, зате і результат потішить — його буде помітно вже після першого дня роботи. У неділю краще скористатися привілеями вихідного дня і як слід відпочити — від роботи пуття все одно не буде.

Рак (22.06 – 22.07)

Ракам, які вкрай рідко грають в казино або на автоматах, в суботу не завадить невелика частка ризику — це той випадок, коли його можна назвати благородною справою, оскільки вдасться виграти непогану суму грошей. Головне, дослухатися до своєї інтуїції — вона підкаже, на який колір або на яку цифру ставити, а також квиток який лотереї придбати. У неділю можна спокійно спочивати на лаврах — все одно цікавих подій цього дня не буде.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії можуть розраховувати на подію, якої вони очікують вже досить давно: з великою часткою ймовірності в суботу кохана людина запропонує змінити статус взаємин з необтяжливого співжиття на офіційний шлюб, що передбачає відповідальність. Навіть якщо їй не вистачить фантазії обставити освідчення в романтичному ключі, сцена все одно виявиться досить зворушливою для того, щоб відповісти так. Неділю бажано провести удвох, не виходячи водночас із дому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна великі плани: Переможниця "Битви екстрасенсів" відповіла, чи окупує Росія Харків та Дніпро

вівторок, 14 травень 2024, 17:30

Переможниця "Битви екстрасенсів",тарологиня Яна Пасинкова зазначила, що окупантам не вдасться здійснити прорив у Харківській та Дніпропетровській областях. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Яну Пасинкову запитали, чи після прориву фронту на...

Гороскоп на 14 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 14 травень 2024, 5:20

Це сьомий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. Це може бути часом для пошуку нових можливостей у сфері роботи або навчання. Зосередьтеся на своїх кар'єрних цілях та розвитку вмінь, щоб досягти більшого успіху у ваш...