Вони точно знають, чого хочуть! Астролог назвала знаки Зодіаку, яким начхати на громадську думку

Громадська думка, хоч би як ми до неї ставилися, часто визначає наше життя, впливаючи не тільки на наші вчинки, а й на спосіб думки, зазначають Патріоти України.

Серед тих, хто залежить від чужих висловлювань та порад, трапляються й знаки зодіаку, яким немає до них жодної справи. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, яким начхати на громадську думку.

Лев (23.07 – 21.08)

Леви, які — хто усвідомлено, а хто і на підсвідомому рівні — вважають себе особами королівської крові, не звертають уваги на чужі судження, а заодно і засудження, як кажуть, за умовчанням. Справді, яке значення для них громадська думка, якщо у них з усіх питань є власна – царствена, а тому єдино правильно! Ось до неї вони і дослухаються, а все інше для них — від лукавого, так що цілком можна пропустити повз вуха.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці – як найбільш цілеспрямований знак зодіаку – не сприймають громадську думку тому, що вона заважає їм рухатися вперед: якщо вони зупинятимуться, щоб взяти до уваги поради родичів, про яких кажуть, що вони – сьома вода на киселі, або, боронь Боже, бабусь біля під'їзду, то стоятимуть на місці, а це для представників знака – справжнє катування. До того ж вони зазвичай дослухаються до думки людей, яких поважають, решта не має жодного значення.

Близнята (22.05 – 21.06)

У Близнят – через їхню двоїстість – як правило, на будь-який предмет існує два власні погляди, тому третій – у вигляді громадської думки – виявиться для них явним перебором. Для того, щоб до нього дослухатися – хоча б теоретично, – представникам знака необхідно його проаналізувати, а це зайвий час та зусилля, які до того ж не призведуть до якихось результатів. Якщо ж чужа думка виявиться неприємною, вона зіпсує Близнятам настрій, а цього вже точно ніяк не можуть допустити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 травня для всіх знаків зодіаку

неділя, 19 травень 2024, 5:20

Овен . Вам потрібно бути обережними з грошима, адже буде бажання зробити спонтанну покупку. Проте вона не принесе вам користі, а лише втрати. Тому краще заощаджуйте і нікуди не інвестуйте кошти. . Телець . Тельці постійно прораховують всі свої кроки...

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...