Вони знають великий секрет: П'ять знаків Зодіаку, які живуть довше за інших

Дожити до глибокої старості, зберігши здоров'я і ясність розуму - мрія кожного, зазначають Патріоти України.Однак, за словами астрологів, найбільше шансів досягти цього лише у п'яти знаків Зодіаку. Хто ж ці щасливчики-довгожителі?

Звичайно ж, досягти віку 80+ це вже досягнення. Підвищити свої шанси зустріти старість на своїх двох і без перебоїв в роботі серця можна: активно займаючись спортом, оздоровлюючись, не налягаючи на нездорову їжу і шкідливі звички.

Найбільш довгоживучі знаки Зодіаку

Овен

Представники цього знака відрізняються досить міцним здоров'ям. Ті, хто за час свого життя не отримав серйозної травми, не переніс вірусного захворювання або стресової ситуації в середньому доживають до 80 років. У жінок цей показник 78-80, а у чоловіків - 79 років.

Телець

Жінки цього знака завжди вражали оточуючих своєю витривалістю, але щоб це не позначилося на стані здоров'я і, відповідно, тривалості життя, важливо знаходити час і для відпочинку. Чоловікам-Тельцям астрологи радять відмовитися від куріння заради здоров'я легенів, судин і серця.

Близнюки

Жінки цього знака живуть довше за чоловіків. В середньому вони доживають до 85 років і навіть вище. Важливо, щоб вони не допускали переохолодження організму. Представники сильної статі мають не такий сильний імунітет і часто страждають від захворювань легенів. Хоч відсоток чоловіків-близнюків, що дожили до 80 років великий, все ж в середньому вони живуть 78 років.

Діва

Завдяки вродженій акуратності і дбайливого ставлення до здоров'я представники цього знака нерідко доживають до 80 років. Астрологи радять Дівам не пропускати тренування і займатися спортом.

Козероги

Представники цього знака найкращі пацієнти. Вони ретельно виконують рекомендації лікарів, вчасно приходять на повторне обстеження і стежать за своїм харчуванням. А тому не дивно, що вони живуть довше, ніж звичайно. Астрологи радять Козерогам стежити за органами сечостатевої системи і дихання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....