Ворог мій: Астрологи назвали шість найбільш конфліктних пар знаків зодіаку

Астрологи поділяють всі 12 знаків зодіаку на шість груп, кожна з яких відповідає за певну сферу чи якість характеру. З погляду логіки все просто: ці два знаки є протилежними у календарі, і знаходяться один навпроти одного, передають Патріоти України.

Наприклад, період Овна календарно знаходиться навпроти Терезів і якраз у дати цих знаків Зодіаку відбуваються Весняне та Осіннє рівнодення, інформує Ukr.Media.

Астрологи впевнені, що ці два знаки завжди перебувають у конфліктних відносинах, адже між ними якраз проходить аспект 180 градусів, який називається опозиція. Представники цих знаків можуть напружувати один одного — вони максимально різні, але вони завжди про одне й теж.

Отже, ваш конфліктер може показати вам ваші слабкі сторони через заздрість, суперечки, тотальну нестерпність. Адже давно відомо, що те, що нам не подобається в інших, є нашою тінню, яку треба прийняти заради свого зростання.

Шість головних конфліктних пар:

Овен та Терези

Конфлікти пов'язані з тим, що Овен — егоїст, а Терези спрямований на діалог і компроміс. Овна дратує нерішучість Терезів, а Терези не розуміють, чому в Овна на першому місці слова «Я» і небажання враховувати протилежний бік.

Телець та Скорпіон

Конфлікти пов'язані з тим, що Телець любить гарну картинку і за своєю натурою ідеаліст у рожевих окулярах. А Скорпіон любить знімати маски з людей і залазити в суть проблеми, показуючи справжній стан речей.

Близнюки та Стрілець

Конфлікти пов'язані з тим, що Близнюки — контактний та товариський знак, який схоплює інформацію та передає її без зайвого занурення у суть. А Стрілець любить фундаментальність, обґрунтованість і не терпить легкість буття Близнят. Цікаво, що Близнюки в астрології відповідають за прості бренди, а Стрілець керує люксом — обидва знаки напружуються через зовнішній вигляд його візаві.

Рак та Козеріг

Конфлікти на ґрунті сімейних та кар'єрних цінностей. Рак прагне безпеки, створення родини і готовий все віддавати в будинок. А для Козерога набагато важливіша соціальна обгортка його життя, а от затишок та сімейний побут з дітьми його напружує. Конфлікти завжди на ґрунті декрету або надто сильним зануренням у роботу.

Лев та Водолій

Конфлікти через безпосередність та правила. Водолія дратує Лев з його потягом до самолюбування та ледарства, а Леву важко дається дисципліна, рамки та логічність Водолія. Обидва знаки про творчу реалізацію, в якій важливо вміти бути дитиною (як Лев), але при цьому грати за правилами дорослого життя та брати за все відповідальність (як Водолій).

Діва та Риби

Конфлікти завжди пов'язані з критичністю Діви та надто розслабленим станом Риб, які не приймають жорстких рамок. Діва — знак праці та деталізації, коли важливо діяти за циркуляром та графіком. А ось Риби — вільні художники та частково бунтарі, для яких є свій порядок у хаосі та відсутності системи. Цікаво, що обидва знаки відповідають за медицину та здоров'я, тому знаходять спільну мову у догляді за тілом, харчуванням та натуральним підходом до стилю життя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...