Ворожіння на Новий рік 2022: ТОП-6 правдивих способів дізнатися майбутнє

Новий рік - свято, яке можна зустріти по-різному: в колі сім'ї або друзів, навіть в на самоті. Проте, ніякі обставини не зможуть перешкодити вам відкрити завісу таємниці і за допомогою Вищих сил дізнатися майбутнє. Як правильно гадати на картах, щоб отримати потрібну інформацію - читайте на УНІАН.

Ворожіння на картах Таро або гральни

Колода карт - найбільш популярний атрибут сучасних ворожок. Більш того, наші бабусі, які володіли надприродними здібностями, теж "читали" майбутнє саме по картах. Існує кілька швидких і правдивих способів дізнатися свою долю.

Ворожіння на майбутнє на чотирьох дамах

Такий ритуал найкраще підходить для новорічної ночі. Дістаньте з колоди чотири дами, перемішайте їх і покладіть сорочкою вгору під подушку. Вранці навпомацки дістаньте одну карту і прочитайте тлумачення:

  • трефова масть - в майбутньому році вас чекають нові знайомства і хобі;
  • червова - вдасться налагодити особисте життя;
  • бубнова - ваше матеріальне становище помітно покращиться;
  • пікова - прийдешній 2022-й рік принесе багато важливих подій, не обов'язково поганих.

Ворожіння на любов і заміжжя

Стародавній спосіб, яким користуються вже десятиліттями. Використовувати його можна як на самоті, так і в компанії подруг - результат буде однаково правдивим. Згідно з переказами, потрібно взяти нову колоду карт і ретельно її перемішати, вголос вважаючи до 13.

Коли скажете цифру "13", витягніть з колоди карту. Попався валет - в майбутньому році вийдете заміж. Характеристику обранця підкаже масть:

  • бубновий і червовий валети - веселий, добрий і люблячий челвоек;
  • трефовий або піковий - владний, перспективний і серйозний хлопець.

Вам можуть попастися і король. Темні масті обіцяють нареченого, який буде старше вас, але вже заможним. Король світлої масті - можливість переїхати в інше місто або країну.

Ворожіння на картах на бажання

Візьміть нову колоду, ретельно перетасуйте, думаючи про своє бажання, потім викладіть карти в 4 стопки сорочками вниз. Ваше завдання - знайти тузи. Беріть першу частину і шукайте потрібну карту. Орієнтуватися потрібно тільки по одній стопці, всі інші чіпати не можна. Коли дійдете до кінця, порахуйте, скільки тузів ви знайшли:

  • 4 туза - бажання збудеться в найближчі кілька місяців;
  • 3 туза - збудеться протягом року;
  • 2 туза - Всесвіт не впевнена, чи отримаєте ви бажане;
  • 1 туз або жодного - ваше бажання нездійсненне.

Старовинні ворожіння підручними засобами

Крім гральних карт або Таро, ви можете використовувати і предмети побуту, які є в будинку кожної людини. Вищі сили не проти поділитися з вами інформацією - все залежить від того, який метод взаємодії виявиться найбільш підходящим і зрозумілим для вас.

Ворожіння на Новий рік на бажання

Є дуже простий спосіб без карт дізнатися, чи отримаєте ви те, що хочете. Перший варіант: напишіть на листку паперу своє бажання, поверніть його і покладіть в кишеню або сумочку - головне, щоб під час новорічної ночі ви постійно були поруч з цим згортком.

На наступний ранок дістаньте його і уважно вивчіть. Якщо з'явилися якісь плями або смуги - бажання збудеться. Другий варіант простіше - вийдіть пізно вночі на вулицю і підрахуйте, в скількох вікнах горить світло. Парна кількість - задумане здійсниться.

Ворожіння на новорічній ялинці

Для того, щоб провести такий ритуал, вам потрібна допомога асистента і вбрана ялинка. Попросіть кого-небудь зав'язати вам очі, повільно підійдіть до дерева, простягніть руку і візьміться за іграшку, яку намацаєте першою. Попалася гірлянда - в майбутньому році вас чекає безліч пам'ятних подій, ялинкова іграшка пастельного відтінку - чекайте зустрічі з судженим. Яскрава новорічна іграшка - буде запаморочливий роман, ялинова гілка - серйозні зміни в хобі або роботі.

Ворожіння так\ні на рисі

Цей спосіб потрібно використовувати, якщо ви хочете отримати чітку відповідь на своє питання. Візьміть тарілку з рисом, потримайте її в руках, зосередьтеся, потім лівою рукою наберіть жменю і висипте її на стіл. Перерахуйте кількість зерен: парна - відповідь "так", непарна - "ні". Порада від астрологів: краще гадати перед боєм курантів, тому що ближче до ранку проводити будь-які обчислення буде вже непросто.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....