Впливові люди вам допоможуть: Астрологічний прогноз від Павла Глоби на тиждень з 5 по 11 вересня

На початку тижня зірки найбільш прихильні до типових представників Вогненних (Овен, Лев, Стрілець) знаків, у другій половині тижня - до знаків Води (Рак, Скорпіон, Риби), зазначають Патріоти України.

Понеділок. Рішення важливих проблем відкладіть до кращих часів. Сьогодні ризикуєте зробити невірний крок, про який згодом будете шкодувати. Сприятливий час для подорожей, поїздок, знайомств.
Вівторок. Поспішайте всюди встигнути, все побачити і почути. Пасивність загрожує помилками в майбутньому. Самота не бажана, навпаки, прагніть бути в компанії. Краще не починати ремонт і не робити великих покупок.
Середа. Ваш будинок - ваша фортеця. І ця фортеця напевно потребує прибирання. Настав час зайнятися тими справами, які ви давно відкладали на потім. Не сваріться з близькими.
Четвер. Знайдіть час для спілкування з дітьми. Вони потребують вашої участі. Постарайтеся пробачити людину, яка вас образила. Пам'ятайте: ніхто з нас не застрахований від помилок.
П'ятниця. Попереду багато зустрічей, важливих розмов. Відмінний день для покупок. Купуючи подарунки близьким, вибирайте той, який порадував би і вас. Запросіть у гості старих друзів. Вдалим буде похід в косметичний салон.
Субота. Сьогодні зірки прихильні рухомим і товариським людям. День сприятливий для навчання, інтелектуального зростання. Корисні подорожі і прогулянки. Більше часу проводьте на свіжому повітрі.
Неділя. У цей день краще побути на самоті, спокійно і розмірено відпочиваючи. Від участі в галасливих заходах краще відмовитися. Довіряйте інтуїції і не повторюйте минулих помилок.
Овни
У вас з'явиться непоганий шанс зміцнити авторитет серед товаришів по службі, а тому всі сили віддайте роботі. Читайте спеціальну літературу, підвищуйте знання. У вихідні грунтовно відпочиньте. Але пам'ятайте, що кохана людина потребує вашої уваги та участі.
Сприятливі дні: 7, 8, 10 вересня
Несприятливі дні: 9 вересня
Тельці
Вдалими будуть будь-які поїздки і відрядження. Успішному вирішенню багатьох питань сприятиме ваша впевненість в собі. Можливо, вам запропонують підвищення по службі або навіть нове місце роботи. Можете розраховувати на підтримку чоловіка.
Сприятливі дні: 9, 10 вересня
Несприятливі дні: 5, 8 вересня
Близнюки
І на роботі, і вдома вам знадобиться вміння переконувати і вести за собою. Є шанс просунутися по кар'єрних сходах, але не чекайте, що це буде легко. Тверезо оцінюйте можливості, прислухайтеся до порад коханої людини. Вихідні разом проведіть на дачі.
Сприятливі дні: 8, 11 вересня
Несприятливі дні: 10 вересня
Раки
Ваш досвід і знання будуть, як ніколи, потрібні. Удома теж все буде складатися якомога краще. Але якщо раптом виникнуть проблеми, за допомогою зверніться до старих друзів. Невелика зміна тактики поведінки - і знову все піде як по маслу.
Сприятливі дні: 6 вересня
Несприятливі дні: 8, 11 вересня
Леви
Не будете байдикувати - і тиждень складеться добре. В особистому житті не пускайте нічого на самоплив. Зараз сприятливий час для реставрації сімейних відносин. Залиште в минулому всі образи і тяжкість нерозуміння. У вихідні всі проблеми легко вирішите, спираючись на інтуїцію.
Сприятливі дні 7 вересня
Несприятливі дні: 9 вересня
Діви
Приділіть увагу дітям. Поцікавтеся їх успіхами. Допоможіть безболісно влитися в навчальний процес після літнього відпочинку. На службі контролюйте себе і не поспішайте конфліктувати, якщо пропоновані вами нововведення не будуть прийняті. Неділю проведіть з чоловіком.
Сприятливі дні: 9, 10 вересня
Несприятливі дні: 5 вересня
Терези
У понеділок вам належить багато спілкуватися. Постарайтеся блиснути красномовством. Сімейні проблеми вирішуйте без допомоги подруг і родичів. У вас все вийде, якщо будете повністю довіряти чоловікові.
Сприятливі дні: 11 вересня
Несприятливі дні: 10 вересня
Скорпіони
Контролюйте свої почуття. Будь-які інтрижки на стороні негативно позначаться на ваших відносинах. Не сперечайтеся через дрібниці. В кінці тижня, можливо, відбудуться події, які кардинально змінять ваше життя. Не варто цього боятися.
Сприятливі дні: 9, 10 вересня
Несприятливі дні: 6, 7 вересня
Стрільці
У взаєминах з коханою людиною беріть ініціативу в свої руки. І, можливо, вам вдасться довести справу до весілля. Очікуються солідні грошові надходження: підвищення окладу або значна премія. Гарний час для навчання.
Сприятливі дні 7 вересня
Несприятливі дні: 11 вересня
Козероги
На роботі більше довіряйте колегам. Вони допоможуть і словом, і ділом. Тільки неповороткість може перешкодити вам скористатися наданими долею шансами і не помітити залицяння дорогої вам людини.
Сприятливі дні: 9 вересня
Несприятливі дні: 12, вересня
Водолії
На початку тижня можете розраховувати на підтримку впливових людей. Але не чекайте легких перемог. Без кропіткої праці успіху не досягнете. У четвер відчуєте прилив сил і впевненості в собі. У неділю спробуйте нову дієту.
Сприятливі дні 8 вересня
Несприятливі дні: 6, 10 вересня

Риби

Невгамовний характер і пристрасть до змін не дадуть вам сидіти на місці. Ви будете постійно перебувати в русі, вирішувати якісь питання. У вихідні вам слід зупинитися і перепочити. Не дозволяйте недоброзичливцям зіпсувати вам настрій.
Сприятливі дні: 10 вересня

Несприятливі дні: 5 вересня

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...