Все перевернеться! Глоба назвав знаки Зодіаку, яким 13-те число принесе фатальні зміни

Гороскоп на грудень 2021 від відомого астролога Павла Глоби вкаже на знаки Зодіаку, для яких понеділок, 13-те число стане фартовим, попри всі забобони пов'язані з такою датою. Кому вдасться зрозуміти, що настав час фатальних змін, ви зможете дізнатися з нашого матеріалу нижче. Про це пише SlovoFraza, передають Патріоти України.

Овен

Астролог каже, що 13 грудня для Овнів - ідеальний час, щоб подумати над своїм майбутнім, скласти план цілей і бажань і визначитися з тим, яким ви хочете бачити наступний рік.

Телець

Не виключено, що саме сьогодні Тельці зустрінуть на своєму шляху чимало хороших людей. З вами будуть люб'язно спілкуватися і допоможуть в будь-яких питаннях, тому ловіть знаки долі і не пропустіть свій шанс.

Терези

Астролог каже, що саме 13-го грудня вам вдасться досягти бажаного, але для цього вкрай важливо повірити у свої сили. Не виключено, що сьогодні ви знайдете цікаве захоплення.

Скорпіон

Глоба обіцяє Скорпіонам яскравий і активний день. Ви проведете весело час зі своїми хорошими друзями і наберетеся гарного настрою на весь наступний тиждень, а то і на довше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...