"Все таки щось піділлють...": Тарологиня спрогнозувала вбивство Путіна

Президент Росії Володимир Путін навряд чи опиниться на лаві підсудних у Гаазі, адже просто не доживе до цього моменту – такий прогноз зробила тарологиня Людмила Хомутовська в інтерв’ю ТСН.ua.

"Я все таки не думаю, що його (Путіна – ред.) доправлять до Гааги, тому що він просто не доживе. Я не бачу такого розвитку", – сказала тарологиня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Любовний гороскоп на травень: Хто зі знаків зодіаку знайде своє щастя в останній місяць весни

середа, 1 травень 2024, 8:05

У травні знайти свою долю мають шанс сміливі і відкриті персони. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді, радить астрологиня Олена Максимова. . "Помітите на собі, що таке закон карми, - каже ас...

Гороскоп на 1 травня для всіх знаків зодіаку

середа, 1 травень 2024, 5:20

1 травня 2024 - це 23 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. Перший травня, відомий також як Міжнародний день праці, у багатьох країнах святкують як день вшанування праці та трудящих. Цей день також може бути спря...