Все зміниться за одну ніч: Астролог дала прогноз, що чекає на оточений окупантами Маріуполь

Оточений окупантами Маріуполь буде звільнено, але бої за нього триватимуть увесь квітень і початок травня. Людям, які перебувають у місті, буде дуже тяжко, вони на межі виживання. Про цезаявила астролог під ніком Яна Ezoterichka. За її словами, Росія вирішила знищити Маріуполь повністю, буквально стерти населений пункт з Землі, передають Патріоти України.

"Люди допомагають Маріуполю та намагаються протягнути руку допомоги . Закінчення бійні за Маріуполь у квітні поки не видно", – зазначила вона.

Астролог додала, що у боях за Маріуполь великих втрат зазнали обидві сторони, але перемога буде за Україною, хоч і дуже важкою ціною. Перелом у війні може статися через 21 день – Маріуполь отримає велику допомогу. "Можливо, у червні-липні буде відновлення. Все за одну ніч зміниться, але складно буде", - – наголосила експерт.

Як відомо, Маріуполь перебуває в облозі з 3 березня, окупанти безперервно ведуть вогонь по місту і вбивають мирних жителів. За словами голови Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, у Маріуполі загинуло від 20 до 22 тисяч мирних жителів. Такі дані є попередніми.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ситуація у Маріуполі катастрофічна. Вона навіть гірша, ніж у Бучі, Ірпені та інших деокупованих містах України, фото та відео з яких вразили світ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....