Всі багатства світу готові кинути до ваших ніг: Три головних підкаблучники серед знаків Зодіаку

Астрологи склали рейтинг головних підкаблучників серед знаків Зодіаку. Про це пише видання "Прогород", передають Патріоти України.

Рак

Ці чоловіки готові піти на все заради своєї обраниці. Варто їм натякнути про подорож на Балі - всі багатства світу будуть перед вашими ногами. Астрологи радять жінкам не заграватися, адже Раки не пробачать вам маніпуляцій. Ці чоловіки також злопам'ятні і образливі.

Терези

Якщо кохана чогось хоче - ці чоловіки не зволікають в рішенні ощасливити обраницю. Якщо ви натякнете Терезам на їх м'якотілість - втратите назавжди чоловіка.

Риби

З таким чоловіком потрібно обережно підходити з проханнями. Найкращим рішенням, як стверджують астрологи, буде підвести його до думки, щоб він сам вирішив, що вам це потрібно, і тоді зайвих підозр не виникне.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...