Втрата грошей, крах кохання і розчарування: Шести знакам Зодіака може не пощастити у серпні

Астролог назвала шість знаків Зодіаку, яким серпень приготував труднощі, а раніше стало відомо, кому з представників гороскопу в останній місяць літа буде везти в справах. Про те, які випробування чекають в серпні на представників шести знаків Зодіаку, розповіла російський астролог Тамара Глоба, пише Ftimes, зазначають Патріоти України.

Тілець

Деякі плани цих наполегливих людей не здійсняться. Хороший період, щоб вчитися знаходити компроміси з оточуючими.

Близнюки

Представники знака - досить конфліктні люди. У серпні ця якість може зіграти з ними злий жарт - можливі сварки, аж до розриву стосунків.

Рак

У житті Рака настане непростий час, повний конфліктів і непорозумінь. Щоб уникнути проблем як в особистому житті, так і на роботі, важливо ретельно стежити за своїми словами.

Лев

З початку серпня активізуються недоброзичливці і заздрісники в професійній сфері. Краще тримати свої плани в секреті.

Діва

В останній місяць літа представникам знака не варто приймати важливих рішень і здійснювати доленосні кроки - це не найкращий час для змін.

Риби

Риби зіткнутися з труднощами, подолати які допоможе дотримання правила "мовчання золото". Не варто доводити свою правоту, навіть якщо це так.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....