Втираються в довіру і здатні на підлість: П'ять знаків Зодіаку, серед яких найчастіше трапляються лицеміри

Астрологи назвали найбільш лицемірні і підступні знаки Зодіаку, передають Патріоти України.

Ці люди постійно носять соціальну маску, вони не схильні показувати свої справжні почуття. На таких умовах їм легше взаємодіяти з людьми. Тільки найближчі мають шанс зустрітися зі справжнім Раком, але часом вони бувають цьому не раді.

Близнюки

Це - генії перевтілення, вони здатні бути турботливими і ніжними з тими, від кого їм щось потрібно. Однак досягнувши бажаного, Близнюки перестають прикидатися і стають такими, які є. Для оточуючих це може стати шоком.

Стрілець

Стрільці всією душею прагнуть до слави і поваги, однак нерідко для цього нема особливих підстав і тоді вони вдаються до вигадок. Хоча їм і самим соромно за свою брехню, відмовитися від захоплення оточуючих Стрільцям не під силу.

Терези

Терези, домагаючись свого, стають такими, якими їх хочуть бачити оточуючі. Коли ж мети досягнуто, в удаванні більше немає потреби і представники знака можуть різко змінитися. Їхні вчинки можуть завдати шкоди тим, за рахунок кого вони піднялися наверх, але їх це мало турбує.

Лев

Леви обожнюють бути лідерами і заради цього готові лицемірити і йти на всілякі хитрощі. Вони маніпулюють людьми і роблять вигляд, що діють в їх інтересах, хоча насправді все може бути з точністю до навпаки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...