Ви будете притягувати увагу протилежної статі: Гороскоп на 9 серпня для всіх знаків Зодіаку

Новий день — нові події. Щоб бути в курсі всіх прийдешніх справ — читайте гороскоп, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Овен

Ви неспокійні всередині. Обговоріть з ким-небудь свої думки. Довіртеся близькій людині, досить вирішувати все самостійно.

Телець

Тельці сяятимуть і матимуть чудовий вигляд. Це притягує увагу протилежної статі. У вас є всі підстави бути найцікавішою персоною.

Близнюки

Цей день обрушиться на вас, як гроза серед ясного неба. Ви оптимістичні і сильні. Тому всі проблеми не страшні.

Рак

Якщо завести розмову в правильне русло, то дізнаєтеся щось цікаве від партнера. Головне вміти утримати логічний ланцюжок.

Лев

Будь ласка, не втрачайте терпіння, коли інші йдуть у повільному темпі. Покажіть свою терпиму сторону. Це допоможе в майбутньому взяти більше трофеїв і залишитися переможцем.

Діва

Якщо у вас є завдання незадовго до кінця робочого дня, не шкодуйте себе. Що швидше візьметеся за справу, то швидше ви закінчите.

Терези

Ви насолоджуєтеся заходом сонця і м’якою літньою ніччю. Звідки стільки натхнення? Зірки кажуть, що ви відчуваєте симпатію. А це було вам вкрай необхідно, щоб вдихнути на повні груди.

Скорпіон

Ви будете дивитися на все власним поглядом. Це значно спрощує спілкування з іншими людьми. Адже ви не піддаєтеся впливу. А отже, залишитеся в вигідному для себе становищі.

Стрілець

Місяць принесе зранку занепокоєння. Ви будете приголомшені, з якою швидкістю розвиватимуться події. Тому приготуйтеся!

Козеріг

Немає нічого неможливого! Ви можете написати це як девіз на сьогоднішній день. Ви будете вражені тим, що може статися, якщо вчасно протягнете руку допомоги.

Водолій

Ви відчуваєте, як всередині вас піднімається певне внутрішнє занепокоєння. Стрес може вдарити по шлунково-кишковому тракту. Стежте за своїм харчуванням.

Риби

Побалуйте себе чимось приємним. Перепочинок від справ ніколи нікому не зашкодить.

Джерело: СТБ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...