Викликає депресію та руйнує особисте життя: Чому вдома не можна тримати фіалку

Фіалка - красива та витончена квітка, її можна зустріти в багатьох квартирах. При цьому з цією рослиною пов'язано багато прикмет. І хоча більшість квітникарів вважають їх забобонами з минулого, проте не можна відкидати той факт, що фіалка, як і багато інших квітів, має свою енергетику і може впливати на людину, передають Патріоти України.

Чи можна тримати вдома фіалки?

Сенполії приписують як позитивні, так і негативні властивості. Найпоширеніша прикмета про фіалки свідчить, що ця квітка здатна зруйнувати особисте життя. Пояснюють це тим, що фіалка має дуже сильну жіночу енергетику. Якщо вирощувати таку рослину в квартирі, виникає дисбаланс, внаслідок чого чоловік почувається некомфортно та йде геть.

Чи можна тримати вдома фіалки незаміжній дівчині? Згідно з повір'ями, цього робити не можна. Вважається, що якщо у самотньої дівчини вдома живе сенполія, вона ніколи не вийде заміж.

Не обіцяє фіалка нічого хорошого і чоловікам. Нібито будь-яка жінка, яка прийде в квартиру, почуватиметься зайвою і поспішить розірвати стосунки.

Втім, слід зазначити, що жодних доказів того, що фіалки призводять до розставання, немає. Більш того, багато щасливих родин вирощують ці квіти на підвіконнях. Тому вірити чи не вірити прикметам - вирішувати лише вам.

Чи можна тримати фіалку в спальні

Згідно забобонам, фіалка - це квітка-вампір, яка висмоктує життєву енергію. Кажуть, що люди, у яких вдома ростуть фіалки, стають млявими, пригніченими, безініціативним. Ця ніжна квітка нібито навіть здатна привести до депресії.

Квітникарі застерігають від того, щоби тримати фіалку в спальні, оскільки вампіричні властивості сенполії мають і логічне пояснення. Справа в тому, що фіалки вдень виділяють кисень, а вночі — вуглекислий газ. Якщо кімната погано провітрюється, то її жителі дійсно можуть погано спати, а на ранок відчувати сонливість і страждати від головного болю. Тому не рекомендується тримати фіалку в спальні або треба обов'язково провітрювати приміщення перед сном.

Чи можна дарувати фіалку

У давні часи молодим незаміжнім дівчатам не можна було вирощувати фіалки, щоб вчасно і вдало вийти заміж. Але якщо дівчині дарувала білосніжну сенполію заміжня подруга або родичка, це було добрим знаком.

Вважалося, що енергетика сімейного добробуту колишньої власниці перейде до незаміжньої дівчини. Згідно з прикметами, щойно на сенполії з'являться перші бутони, почнуться позитивні зміни в особистому житті - дівчина обов'язково зустріне свого судженого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...