Викрутяться і отримають все, що хотять! П'ять найхитріших знаків Зодіаку

Якщо хитрість протиставляється правді та щирості, то це, звичайно, негативна риса. Однак бувають ситуації, коли без цього не обійтися: іноді трохи схитрити – означає проявити життєву мудрість, зберегти добрі стосунки, знайти вихід зі складної ситуації, зазначають Патріоти України.

Астрологи видання Health is Choice відзначили п'ять найхитріших знаків зодіаку. Дізнайтеся, на що вони здатні і чого варто очікувати при спілкуванні.

Телець

Схильність деяких представників цього знаку до різних хитрощів не викликає сумнівів. Вони постійно уникають відповіді, а також схильні маніпулювати як людьми, так і обставинами. Тельці намагаються вічно використовувати свою хитрість, щоб уникнути конфлікту або згладити неприємну ситуацію.

Близнюки

Уродженці цього знаку справжні майстри подвійної гри і часто не обманюють, а просто не договорюють. Жінка-Близнюки може мати два романи одночасно, і кожен з її обранців буде впевнений, що він єдиний. При цьому обдурити самих Близнюків практично неможливо.

Лев

Підступні Леви можуть досить легко обдурити інших. Вони можуть говорити компліменти, щоб змусити співрозмовника робити те, що їм вигідно. Таке спілкування для них - це розвага і гра, а не спосіб досягнення мети.

Терези

Народжені під цим знаком мають гострий і гнучкий розум. Вони здатні знайти вихід практично з будь-якої ситуації, тому серед представників цього знаку так багато юристів і адвокатів. Терези можуть схитрувати, щоб справити хороше враження або згладити конфлікт.

Водолій

Чуттєві Водолії не схильні до лукавства, але іноді серед них трапляються люди, які можуть збрехати і обдурити. У взаєминах можуть ухилятися і обманювати, але не тому що вони найхитріші, а просто тому, що не люблять завдавати болю іншим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...