Викиньте негайно! Шість речей можуть принести в будинок біди та "відштовхнути" гроші - заборонений список від астрологів

Всі речі, якими оточують себе люди в повсякденному житті, мають особливу енергетику. Якщо одні притягують удачу, інші проносять біди і безгрошів'я. За словами астрологів, якщо почалася "чорна смуга", то потрібно не лише навести лад у своїх думках, житті, а й у навколишньому просторі. Є шість речей, яких варто позбутися, передають Патріоти України.

Фігурки птахів

Їх краще прибрати з дому, оскільки вони відлякують удачу. Особливо небажано тримати такі сувеніри в кімнаті, де проводите багато часу. Якщо не хочете розлучатися з фігуркою – їй можна знайти місце на вулиці. Єдиний виняток – фенікс, цей птах є сильним талісманом, який притягує гроші.Антикваріат

Старовинні речі мають свою історію і, як правило, важку енергетику. Їх не можна тримати в житловому просторі, оскільки вони можуть принести біди та проблеми зі здоров'ям. Вважається, що антикваріат може притягувати до будинку бідність і провокувати сварки.

Штучні квіти

Штучні квіти притягують фінансові невдачі – їх власники часто стикаються з безгрошів'ям і влазять у борги. Найкраще замінити їх справжніми квітами, але і з ними потрібно бути обережними. Наприклад, фіалка – вкрай небажана рослина в будинку, яка обіцяє проблеми з доходом.

Дрібнички, куплені спонтанно

Речі, які були придбані випадково, але зовсім не використовуються, можуть стати причиною негативної енергетики в будинку. Вони забирають силу своїх господарів та притягують неприємності. Варто провести ревізію та позбутися всього непотрібного.

Ношений одяг

Якщо ви хочете залучити в своє життя удачу, забудьте про речі з секонд-хенду – вони мають енергетику іншої людини і можуть притягти в життя нового власника її проблеми. Речі в буквальному значенні можуть принести лихо, якого можна було б уникнути.

Подарунки ворогів

Якщо людина, яка ставиться до вас негативно, робить подарунок – варто замислитись. Річ може мати сильну деструктивну енергетику і притягувати різні проблеми. Те саме стосується покупок – не варто нічого купувати у людей, з якими у вас погані стосунки або сталася, хай навіть раптова, сварка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...