Винен ретроградний Меркурій: Три знаки Зодіаку схильні вже зараз зрадити другій половинці

Астрологи стверджують, що зараз такий планетарний час, який може підштовхнути деяких знаків Зодіаку до любовної інтриги на стороні. Через ретроградний Меркурій, який провокуватиме у відносинах зганяти розчарування на партнері, Овни, Терези та Водолії будуть схильні завести таємний роман. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Овен

Зараз Овни потребують когось, хто б заохочував їх, а не критикував. А ретроградний Меркурій тільки сприятиме активізації відносин з випадковими знайомими. Під впливом цієї планети Овни категорично не сприйматимуть порад: що їм можна, а що не можна. Натомість керуватимуться своїми інстинктами, не задумуючись про наслідки.

Терези

Загалом цей знак не схильний до інтрижок, однак свої корективи в поведінку і тут внесе ретроградний Меркурій. Терези неочікувано для себе замисляться про всі можливості, що можуть втратити, і відчують інтерес до нового. У підсумку - цей знак теж розмріється вирушити у любовну пригоду, щоб знову почуватися особливим.

Водолій

Водолії до цього перебували у складних відносинах, а зараз зіткнуться з особливим викликом. Через те, що Меркурій суттєво ускладнить спілкування, для цього знаку залишиться єдиним виходом розірвати коло і вирішити свої проблеми - завести роман на стороні. Це не означає, що у Водоліїв виникнуть почуття, вони просто прагнутимуть отримати увагу та визнання своєї персони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

День, коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...