Винні зірки, а не тістечка? П'ять знаків Зодіаку завжди будуть із зайвою вагою - астрологи кажуть, що їм просто не судилося схуднути

Астрологи переконані, що зірки, в тій чи іншій мірі, впливають на всі аспекти нашого життя. На їхню думку, навіть така характеристика людини, як її фігура, багато в чому визначається зоряною картою під час народження людини, передають Патріоти України.

Видання zakon назвало п'ять знаків Зодіаку, представники яких, на думку експертів по зірках, частіше за інших мають зайву вагу.

Риби

Риби дуже люблять стабільність і часом стають її заручниками. Їм важко що-небудь міняти в своєму житті, якщо вони вже відчувають себе прийнятно. Це стосується, як роботи чи стилю одягу, так і власної ваги.

Близнюки

Близнюки дуже рідко стають прихильниками здорового способу життя і правильного харчування. А якщо бути точніше, то найчастіше у них просто не виходить. Вони постійно на щось відволікаються і кожен день говорять собі, що "почнуть рахувати калорії вже завтра".

Рак

Підопічні цього сузір'я часто знаходяться в стані стресу, що безпосередньо впливає на їхню фігуру і здоров'я в цілому. Їм дуже важко справлятися з проблемами на роботі, конфліктами в сім'ї і т. д. Всі ці проблеми Раки воліють "заїдати" різними смаколиками.

Лев

Леви дуже люблять все прекрасне. Це стосується і їхнього смаку в їжі. Вони ніколи не відмовлять собі в найрізноманітніших і смачних стравах, так як різна "банальщина" мало не викликає у них огиду. Часто це позначається на їхній вазі.

Козеріг

Багато Козерогів стають заручниками своїх звичок. Якщо вони є прихильниками ЗСЖ і ПХ, то вони в цьому досягнуть успіху, як ніхто інший. Але якщо їм в звичку ввійшло, умовно кажучи, нічне поїдання чогось солоденького, то і тут їм не буде рівних.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...