Випробування влади на міцність, відродження фінансових пірамід та сект: Астролог дала прогноз на 2022 рік - буде багато лиха

Прийдешній 2022 рік для стане роком випробувань на міцність для чинної влади, а українців може очікувати спроба відродження фінансових пірамід і сект. Про це УНН в ексклюзивному політичному прогнозі для України та українців розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко, зазначають Патріоти України.

Деталі

За словами астролога, 2022 рік буде частково віддзеркалювати події 1998 року — парламентські вибори, а також 2010 року — року перемоги Януковича на президентських виборах. Це говорить про готовність еліт і груп впливу до боротьби за владу в країні. Усе буде залежати від мудрості рішень нинішніх представників усіх рівнів влади і їх злагодженої роботи.

“Тобто, можна сказати, що в січні в Україні, ймовірно, буде закладена ситуація, яка може призвести до дострокових виборів або до зміни виконавчої гілки влади. Також, розташування планет свідчить про переділ сфер впливу між олігархами і фінансово-промисловими групами. Однак, дуже багато буде залежати від рішень першої людини в нашій країні”, — впевнена астролог.

У перші два місяці 2022 року Базиленко прогнозує приплив у країну грошових коштів з-за кордону.

“Однак, неправильне використання цих фінансових вливань може призвести до досить глибокої економічної кризи вже до початку літа”, — застерігає астролог і додає: “Зірки показують загрозу зменшення надходжень до державного бюджету і пов’язані з ним потенційно можливі скорочення соціальних статей бюджету”.

У лютому і травні можливі чергові епідеміологічні підйоми (поява нових штамів COVID-19 і посилення пов’язаних з ним обмежень).

“Навесні 2022 року, вперше за 30 років, Україна отримає унікальні можливості медичних відкриттів і розробок”, — вважає Базиленко.

Також, за словами астролога, можливий новий рівень розвитку ринку землі.

У березні варто очікувати гучних фінансових викриттів, пов’язаних з нецільовим використанням державних коштів.

Квітень-травень будуть складним випробуванням для України в частині збереження міцності кордонів через занадто високу самовпевненість і почуття вседозволеності східного сусіда. Очевидно, що йдеться про РФ. Про це свідчить опозиція спершу транзитного Юпітера, а потім і транзитного Марса щодо радикального Марса в гороскопі України. Потенційно можливі нові епізоди військових дій, але не лише на сході країни. Це загострення буде мати короткочасний характер у кінці квітня або в середині травня. Ці військові дії не увінчаються успіхом для сторони, що нападає. Слід додати, що в цей період буде відзначатися надвисокий рівень інформаційних атак і спроб психологічного впливу на населення України. Особливо це стосується Харківської, Сумської та Чернігівської областей”, — розповіла Базиленко.

Червень, за прогнозами астролога, буде непростим місяцем — пройде він під знаком Сатурна, який створить напругу, подібну до якої ми спостерігали в нашій країні в 1993 році. І тут, як пояснила астролог, йдеться про спроби відродити в суспільстві сектантські рухи, нав’язати фінансові піраміди.

У другій половині року в країні відзначатиметься якісно новий антикорупційний виток. Можливе оновлення кадрового керівного складу антикорупційних органів. Усе це відбуватиметься на тлі гучних викриттів фінансових махінацій. Не останню роль у старті цього етапу зіграють силові структури, такі як МВС і СБУ. Зрештою, до кінця року Україна зробить досить великий прорив у боротьбі з корупцією та казнокрадством. А також, у цей період можливе закриття декількох банків, які, ймовірно, або належали, або були пособниками корупціонерам”, — прогнозує Базиленко.

Однак, за словами астролога, до кінця літа — початку осені, можливе об’єднання олігархічних структур і фінансово-промислових груп у боротьбі проти змін.

“Одночасно з антикорупційними подіями в Україні, вперше за 30 років, розпочнеться становлення прозорої фінансової системи. Це торкнеться як державних фінансів, так і фінансів населення. Можливе введення тотального декларування та фінансового моніторингу всіх сфер. Така ситуація завершиться не раніше кінця 2023 року, що дасть можливість Україні знайти досить великі внутрішні фінансові резерви і закласти основи цивілізованих фінансових відносин”, — прогнозує Базиленко.

При цьому восени знову можливе загострення на фронті, але воно, за словами астролога, буде, найімовірніше, короткочасним.

“В цілому, 2022-й для влади рік — це рік жорстоких випробувань на міцність і мудрість ухвалених рішень. Якщо до 2022 року помилки влади були допустимі і не мали для неї важких наслідків, то наступного року, у зв’язку з напруженою ситуацією, як всередині країни, так і на геополітичній арені, кожна груба помилка має шанс стати фатальною”, — резюмувала астролог.

Що стосується населення, вважає Базиленко, то попри потенційно можливі кризи, фінансове становище українців не буде схильне до тотального зниження показників.

Також астролог прогнозує можливу появу на арені нових політичних гравців. “Цілком ймовірно, це будуть лідери або партії, які сповідують принципи соціальної рівності, а також розвиток промислових або галузевих партій і профспілкових рухів”, — розповіла Базиленко.

На міжнародній арені Україна буде в центрі уваги. “Головний астрологічний показник цього року — це вісь місячних вузлів, що показує на розвиток майбутнього, буде спрямована у знак Тельця. А Телець — це Україна. Тому цього року Україна буде на видноті, і за нею буде пильно дивитися весь світ.

Головні завдання нашої країни — не встрявати в авантюрні ситуації. Тут велику увагу необхідно приділити дипломатичним відносинам. Для країни будуть небезпечні необґрунтовані ризики і імпульсивні рішення. Основна мета — закладати фундаментальні основи відродження і відновлення потужної соціально орієнтованої державної системи”, — резюмувала астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро буде нова війна - і це вже буде не наша історія": Переможниця "Битви екстрасенсів" вразила передбаченням

вівторок, 16 квітень 2024, 10:28

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова передбачила, що партнери України і далі не поспішатимуть надавати Україні допомогу, проте вона вважає, що "скоро буде нова війна", яка не стосуватиметься нашої держави. Про це вона сказала на своєму ютуб-...

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...