"Витерла б підлогу Трампом": Відома астрологиня спрогнозувала результати виборів президента у США

Відома на весь світ експертка з астрології Емі Тріпп передбачила, хто стане наступним президентом США. Вона попередила про можливі заворушення перед виборами. Про це пише India Today Global, передають Патріоти України.

За передбаченням астрологині, Дональд Трамп здобуде перемогу на виборах у США і стане 47-м президентом.

Також фахівчиня вважає, що якби кандидатом від демократів була Мішель Обама, а не Камала Гарріс, то Трамп би програв.

"Мішель Обама витерла б підлогу Дональдом Трампом", – заявила Тріпп.

Існує ризик терористичних атак

За словами астрологині, з огляду на "карту народження США", можливо, країна зіткнеться з насильством і хаосом найближчим часом.

"Я думаю, що політичні хвилювання можуть виникнути через якийсь конфлікт зі США. Тому я не знаю, буде це внутрішній чи зовнішній конфлікт. Але так, я бачу напруженість перед виборами", – сказала Тріпп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 23 серпня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 23 серпень 2024, 5:20

Це 19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Овен. Це гарний час для вирішення важливих завдань та досягнення нових висот. Проте варто бути готовим до несподіваних змін у планах, адже день може принести несподівані поворот...

Гороскоп на 22 серпня для всіх знаків зодіаку

четвер, 22 серпень 2024, 5:20

Це 19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Овен. День буде динамічним і насиченим для більшості знаків зодіаку. Це час, коли багато хто відчує приплив енергії та рішучості. Відбудеться чимало подій, які вимагатимуть швид...