Взаємна симпатія в любові і дружбі: Гороскоп карт Таро на січень 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Карти таро здавна використовуються людьми для передбачення майбутнього. У цих картах люди шукають знаки долі і попередження. Гороскоп карт таро на січень розповість, для кого перший місяць 2022 року виявиться вдалим, а кого чекають неприємності, передають Патріоти України.

Овен

Карта місяця: Вісімка мечів

У січні ваша доля не буде залежати від ваших дій. Так що розслабтеся і пливіть за течією. Можливо, вас засмутить те, що ви ніяк не можете вплинути на своє життя. Але не турбуйтеся - в наступному місяці ви знову повернете ініціативу.

Телець

Карта місяця: Туз кубків

Тельці стануть головними улюбленцями долі в 2022. Насолоджуйтесь цим періодом, адже вас чекає безліч приємних сюрпризів і радісних моментів. Особливо пощастить представникам знакам, які мають сім'ю або дітей. Ви зможете знайти сімейне щастя.

Близнюки

Карта місяця: Перевернутий паж жезлів

Січень розпочнеться з не дуже приємних новин у сфері роботи. Близнюкам, які мають свій бізнес, буде несолодко в цьому місяці. Готуйтеся вирішувати раптово виниклі робочі проблеми. Карта радить Близнюкам придивитися до своїх колег. Серед них може бути заздрісник або конкурент на вашу посаду.

Рак

Карта місяця: Трійка мечів

Січень буде несприятливим для спілкування. Можливі конфлікти з друзями і другою половинкою. Остерігайтеся зради людини, якій ви довіряєте. Також ви можете почути на свою адресу неприємну, але влучну правду. Не ображайтеся, а прийміть критику до відома.

Лев

Карта місяця: Лицар кубків

Місяць сприятливий для любовних відносин. У спілкуванні з другою половинкою спалахне небувала пристрасть і взаєморозуміння. Самотні Леви знайдуть міцну взаємну любов. У січні Леви-жінки зустрінуть чоловіка, який змінить їхнє життя.

Діва

Карта місяця: Королева кубків

Діви будуть насолоджуватися приємним спілкуванням в січні. Вас чекають цікаві знайомства, зустрічі з друзями та сімейні посиденьки. У січні Дівам посприяє в особистих справах важлива для вас жінка, наприклад, мама або подруга. Вона підтримає вас у важкі часи.

Терези

Карта місяця: Перевернутий туз кубків

Карти попереджають Терезів про те, що в цьому місяці ви будете часто піддаватися емоціям. Постарайтеся приймати важливі рішення на основі логіки, а не почуттів. Особливо часто вам буде заважати нетерплячість, через що ви будете приймати поспішні рішення.

Скорпіон

Карта місяця: Паж жезлів

У січні у Скорпіонів трапиться багато позитивних і приємних змін, особливо в діловій сфері. Ви будете сповнені енергії і креативу, і отримаєте заслужену нагороду за свою працю. Будьте відкриті до всього нового і незвичного.

Стрілець

Карта місяця: Туз мечів

Візьміть себе в руки і налаштуйтеся на перемогу, дорогі Стрільці. Проявляйте свої лідерські якості і не бійтеся демонструвати свої таланти. Ідіть до своєї мети напролом. Хваліть себе за досягнення, яких у вас буде чимало.

Козеріг

Карта місяця: П'ятірка мечів

Перший місяць року буде досить складним. Неприємності і проблеми будуть швидко накопичуватися. Можливі проблеми зі здоров'ям. У січні близькі будуть намагатися втягнути вас в чужий конфлікт і змусять жертвувати своїми інтересами. Не піддавайтеся.

Водолій

Карта місяця: Двійка кубків

Карта обіцяє вам взаємну симпатію в любові і дружбі. Ви можете знайти хороших друзів або половинку, або відкрити для старих знайомих з нового приємного боку. Гарне спілкування буде з батьками, а свою половинку ви будете розуміти з півслова.

Риби

Карта місяця: Шістка кубків

Ця карта обіцяє Рибам дуже приємний і позитивний місяць. Ваші проблеми швидко вирішаться, а хвороби відступлять. Карта радить вам мислити позитивніше і позбутися цинізму, відпустити образи і неприємні спогади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...