Вже зовсім скоро: Астролог розповіла, коли на недоімперію Путіна чекають політичні перевороти й розвал

2023 року Росія змінить тактику. Почастішають диверсійні операції. Масованих ракетних обстрілів стане менше, але безпілотники серйозно дошкулятимуть нашій інфраструктурі. Про це hозповіла астрологиня Олена Максимова.

"Керівництво країни-агресорки робитиме помилку за помилкою, – каже астрологиня. – У результаті спровокує крах власної економіки й змусить своїх громадян виходити на вулиці. У Путіна з'являться проблеми всередині країни. Це одна з причин, чому Росія відтягне частину свого війська і спробує заморозити конфлікт".

Березень – час політичних переворотів у Москві.

"У владі відбудуться серйозні зміни, але політичної верхівки це не зачепить, – говорить Максимова. – У Путіна активніше використовуватимуть двійників і кіномонтаж, тому в один день бачитимемо його в різних місцях, але справжнього – ніде. У червні й липні загостриться народне невдоволення, що переросте в бунти. Економічна криза накриє навіть тих, хто зараз почувається заможно".

Як держава Росія може розпастися до 2030-го.

"2023 рік російський президент Володимир Путін боятиметься за власне майбутнє, але мілітаристські настрої не змінить, – розповідає астрологиня. – Благатиме про переговори, готуватиме плацдарм для відступу, й уникатиме особистої зустрічі із Володимиром Зеленським. Народне невдоволення сильно налякає Путіна. Абсолютні невдачі на полі бою дратуватимуть. Нервове виснаження позначиться на здоров'ї. Замахи на життя будуть, але реалізувати їх не вдасться".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...