"З небес, на грішну землю": Гороскоп на 4 жовтня для всіх знаків Зодіаку

День, коли потрібно будувати плани і їх реалізовувати

Замість того щоб згадувати минуле, необхідно будувати плани на майбутнє і, як наслідок, ставати до їх реалізації в сьогоденні. Можна наводити лад на присадибній ділянці, готуючи його до зими, а також купувати і продавати нерухомість.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 4 жовтня для Овнів

День отримання винагороди за добрі справи, зроблені раніше: тим, хто не може похвалитися списком благодіянь, розраховувати в цьому сенсі не на що: тут, як кажуть у таких випадках, що посієш, те й пожнеш.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 4 жовтня для Тельців

Приводів для нервування цього дня може виявитися достатньо, але всі вони не будуть коштувати виїденого яйця: перш ніж спалахнути як сірник, подумайте, чи будете ви пам'ятати про цю подію завтра.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 4 жовтня для Близнят

Повсякденні турботи потрібно відкласти хоча б на день — вони нікуди від вас не подінуться, сьогодні краще витратити час на щось приємне: читання, перегляд нового — або улюбленого — серіалу або своє хобі.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 4 жовтня для Раків

Небажано відволікатися від основної — професійної — діяльності, перемикаючись на заняття, необхідності в яких немає. Вони просто "з'їдять" час, якого сьогодні і без того небагато.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 4 жовтня для Левів

Сьогодні неможливо зробити занадто багато добра — воно буде необхідно людям, вам же згодом віддячить саме життя, хоча сенс благодійності, звичайно ж, не в цьому.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 4 жовтня для Дів

Спілкуючись з людьми, які оточують вас, — навіть вельми неприємними, намагайтеся не кривословити і не підвищувати на них тон: наслідки — на жаль — можуть виявитися непередбачуваними.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 4 жовтня для Терезів

Ваше фінансове становище стабільне як ніколи, але це не означає, що можна нерозважливо витрачати гроші направо і наліво — режим розумної економії поки ще нікому не зашкодив.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 4 жовтня для Скорпіонів

Незважаючи на те, що нинішній день — будній, краще провести його не на роботі, а вдома: в тиші, спокої і самоті, так вам не вдасться ні з ким вступити в конфлікт вийти з нього виявиться непростою справою.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 4 жовтня для Стрільців

Причиною сварок з оточенням може стати ваш характер, який ви не зможете — або не захочете — вгамувати, тому спробуйте хоча б не вихлюпувати на них всі накопичені у вас негативні емоції.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 4 жовтня для Козорогів

Малознайома людина, з якою ви — на свою біду — вирішите поспілкуватися, може наговорити вам багато неприємних — і несправедливих — речей, тому бажано, проігнорувавши її, просто піти повз.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 4 жовтня для Водоліїв

Не варто домагатися свого усіма доступними — і недоступними — способами: поставленої мети досягти все одно не вдасться, а повагу колег і начальства цілком можна втратити.

Риби (19.02 — 20.03)

Гороскоп 4 жовтня на для Риб

У боротьбі з поганим настроєм всі засоби хороші, але краще всього щиро поговорити з давньою подругою — така бесіда значно переважає консультацію з найкращим психотерапевтом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...