"З новою силою запахне смаженим": Астролог розповіла, коли можливий штурм Києва

У мережі з'явився ще один оптмістичний для України астропрогноз розвитку подій довкола віроломного вторгнення путінських орків. Його в Instagram озвучила астролог із ніком astro.medvedka, передають Патріоти України.

На думку фахівця, активна фаза війни триватиме як мінімум до кінця березня, і це пов'язано з напруженим аспектом, який утворюється між Марсом (планетою війни і агресії) та Ураном (планетою бунту, несподіванок, незалежності).

«У цей період із новою силою запахне смаженим. Можуть бути як несподівані військові дії, так і наступи за новими несподіваними напрямками, або ж військовий переворот (природно, в країні-агресорі)», — пише астролог, яку цитує Главред .

Марс і Уран може означати спробу силою захопити незалежність, «а це можливо через взяття столиці», але після того, як цей аспект на небі зникне, одразу ж з'явиться курс на нові небесні обставини — поєднання того ж Марса із Сатурном (планетою влади, стратегій, структури та обмеження).

«Їх сходження та розставання триватиме до середини квітня», — каже астролог, пояснюючи, що при кращому варіанті це означає обмеження агресії, усунення військових подій за допомогою продуманих стратегічних дій.

Але оскільки з'єднання планет відбуватиметься у знаку Водолія (в астрології вважається, що РФ символізує саме цей знак), то, можливо, саме в країні-окупанті відбудуться деякі силові дії.

Таким чином, не виключено, що у другій половині квітня ситуація в Україні має стати набагато кращою, а військові дії — припиняться зовсім.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...