З ними може бути дуже складно: Астрологиня назвала найгірших чоловіків за знаком Зодіаку

Однак часто все трапляється з точністю до навпаки - найкращий наречений перетворюється на горе-чоловіка. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найгірших чоловіків Зодіаку, передають Патріоти України,.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята, на жаль, не зможуть виконати головну функцію чоловіка, на яку, як правило, розраховують жінки — він не може бути тією самою кам'яною стіною, за якою можна сховатися в разі життєвої негоди. Всьому виною — їхня подвійність, "завдяки" якій вони змінюються щодня, а іноді і кілька разів на день, демонструючи зараз чоловічі, а вже в наступний момент жіночі якості характеру: на щасливе сімейне життя в такому разі розраховувати важко.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці — люди чарівні і привабливі, але, на жаль, занадто полігамні. Дружина представника знака ніколи не може бути впевнена в тому, що вона — єдина жінка в його житті, а це, м'яко кажучи, не сприяє щасливому сімейному життю. Важко почувати спокій і стабільність в сім'ї, якщо у взаєминах між подружжям немає найголовнішого — довіри, а значить, представників цього знака можна обирати в коханці, але не в чоловіки.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони — щоправда, це стосується насамперед чоловіків цього знака — мають наскільки потужну, настільки і важку енергетику, через що поруч із ними важко буває дихати. Навіть справедливі вимоги в устах представників цього знака як мінімум дратують, а як максимум — пригнічують, а самі вони, подібно до удава, затягують енергетичний зашморг навколо шиї тих, із ким живуть, так що чоловіки-Скорпіони є не найбільш підхожими людьми для сімейного життя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:20

Це третій день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. День 10 травня може бути дуже різноманітним і цікавим для ряду знаків зодіаку, оскільки він залежить від багатьох факторів, таких як індивідуальні обставини, план...

Гороскоп на 9 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 9 травень 2024, 5:20

Дуже енергійний та мотивований день: Це другий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайнятися справами, які ви відкладали на потім. Будьте відкриті до нових можли...