З ними може бути дуже складно: Астрологиня назвала знаки Зодіаку, скупі на емоції

Найчастіше їх називають байдужими, хоча насправді це не зовсім так - швидше за все, вони просто не вміють - або не хочуть - показувати свої почуття на людях, вважаючи це недоречним або непристойним. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які скупі на емоції, передають Патріоти України.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги тримають пальму першості серед знаків, скупих на емоції — вони з тих, хто — образно кажучи — завжди одягнений в сюртук, застебнутий на всі ґудзики. Вони не вірять в інтуїцію, вважаючи за краще їй логіку і доводи розуму — представники знака впевнені, що вони куди надійніше і, головне, зрозумілі з матеріалістичної точки зору. Кохання вони вважають задоволенням природних потреб, тому не полюбляють "зітхання на лавці і прогулянки під місяцем".

Діва (22.08 – 23.09)

Діви холодні від природи, не дарма ж їх називають Сніговими Королевами зодіаку. Річ у тім, що вони по-справжньому байдужі до всіх, крім самих себе, тому і не виявляють прилюдно жодних емоцій. Представники знака зосереджені на своєму внутрішньому світі і своїх приватних справах, все інше не має для них жодного значення, а вже спілкуватися з такими байдужими особами, як вони, чи ні — особиста справа кожного, вони себе нікому не нав'язують.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята занадто дорожать своїм внутрішнім спокоєм, щоб тринькати свої емоції направо і наліво. Доходить до того, що вони відмовляються слухати новини, які можуть серйозно їх засмутити, — таким чином вони зберігають душевну рівновагу, і говорити їм про те, що в такому вигляді вони нагадують страусів, що ховають голову в пісок, безглуздо — вони все одно зроблять по- своєму. І йти до них за моральною підтримкою марно — вони не стануть вмикатися в чужий негатив.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...