З ними може бути дуже складно: Названо найбільш дратівливих чоловіків за знаком Зодіаку

Попереджений значить озброєний. Астрологи, як відомо, радять звертати увагу на знак зодіаку співрозмовника, колег по роботі, партнера по життю. Стверджують, що поряд з позитивними рисами характеру у представників зодіаку є безліч неприємних звичок. З числа всіх зодіакальних представників сайт Ліза виділив тих чоловіків, які найбільш дратують оточуючих, зазначають Патріоти України.

На першому місці чоловік-Козеріг. Дратує оточуючих його звичка бубоніти, голосити, нити, повчати і демонструвати свою мудрість. Не відрізняється цей знак зодіаку і поблажливістю. При цьому до себе у Козерога ніколи і ні в якому разі не має претензій. Він переконаний у своїй винятковості і вважає себе відмінним хлопцем.

На другому місці чоловік-Рак зі своїм небажанням рахуватися із суспільною мораллю. А також переконаністю в тому, що більш працездатної і товариської людини ніж він в світі немає. Але, згідно з гороскопом, суспільство чоловіка-Рака частіше сприймає як прилипливу і надмірно нав'язливу людину. Яка, до того ж, ставить перед собою та іншими захмарні і недосяжні цілі.

Третє місце в числі дратівливих займає чоловік-Овен. Він якщо сперечається - то до хрипоти, якщо свариться - то до розриву відносин. Його мета домогтися від навколишніх визнання себе у всьому правим. Є і ще одна негативна риса Овна - він з тих, хто здатний на капості нишком. Причому так вміє все обставити, що ніхто і ніколи не здогадається звідки звалилися неприємності.

Чоловік-Скорпіон, на четвертому місці серед тих, хто дратує. Забезпечує йому наявність в цьому списку "чорний язик", вміння "бризкати отрутою на всі боки", пристрасть до лихослів'я і зарозумілість. Такий на початку здається "білим і пухнастим", але незабаром швидко забуває про тактовність і перестає тримати себе в руках. Чоловік - Скорпіон чоловік емоцій і настрою. Але вони змінюються із запаморочливою швидкістю.

Замикає список неприємних типів чоловік-Діва. Він з тих, кого вважають чистоплюєм, занудою, а ще тираном. Багато вимагає не тільки від оточуючих, але і від себе. На перший погляд здається, що він справедливо критичний. Але його вміння керувати більше схоже на "рулити" і не витримує ніякої критики. А його тотальний перфекціонізм - прагнення до досконалості - просто нестерпно для оточуючих.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...