З ними неможливо домовитися! Астролог назвала знаки Зодіаку, які схильні вірити у конспірологію

Конспірологічні теорії - так звані "теорії змови" - часом є єдиними відповідями на запитання, які ставлять нас у глухий кут, передають Патріоти України.

Ось тільки одні схильні шукати їх у будь-яких ситуаціях, вважаючи, що у всіх людських бідах – зокрема й коронавірусі, який лютує зараз, – винні деякі "таємничі сили", інші ж це категорично заперечують, пояснюючи все реальними причинами. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які схильні вірити у конспірологію.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії – так вони влаштовані – вважають, що світ розвивається не сам собою, а під впливом певної сили, якій підвладно абсолютно все. Конспірологічні теорії, якими захоплюються представники знака, у тому світогляді не суперечать одна одній, а навпаки, тісно переплітаються і доповнюють "реальність", де вони існують. Втім, те, що його можна коротко охарактеризувати відомим слоганом "довкола вороги, навколо засідка", їх анітрохи не бентежить — навпаки, так набагато цікавіше.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги, як правило, носії здорового глузду, тим дивовижніша їхня схильність вірити в "теорії змови", які нібито стоять за будь-якими серйозними подіями загальносвітового характеру. Вони читають безліч статей – зокрема і псевдонаукових – які надсилають їм друзі та знайомі, і в кожній знаходять щось, що переконує їх у реальності існування різноманітних конспірологічних теорій. Згодом вони і самі починають розшукувати подібні публікації і переконувати інших у тому, що змови проти людства існують.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки, будучи одним із найвразливіших знаків зодіаку, шукають винних у своїх власних – незначних – негараздах, а вже шукати "злу руку" у глобальних – світових – проблемах їм і сам бог велів. Головне для представників знака — не брати на себе відповідальність за те, що з ними відбувається на всіх рівнях: вони набагато спокійніше і впевненіше почуваються, коли вважають, що в тому, що трапилося, винен хтось інший, а не вони самі — так їм не доведеться ні за що відповідати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:20

Це третій день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. День 10 травня може бути дуже різноманітним і цікавим для ряду знаків зодіаку, оскільки він залежить від багатьох факторів, таких як індивідуальні обставини, план...

Гороскоп на 9 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 9 травень 2024, 5:20

Дуже енергійний та мотивований день: Це другий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайнятися справами, які ви відкладали на потім. Будьте відкриті до нових можли...