З першого разу до них не завжди доходить: Астрологи назвали три знаки, які "не люблять вмикати розум"

Астрологи кажуть, що Овни, Риби і Стрільці особливо не блищать розумом. Їм простіше плисти за течією, ніж йти проти системи, передають Патріоти України.

Овен

Це емоційні люди, які найчастіше керуються тільки своїми почуттями. Коли справа доходить до прийняття рішень, вони починають губитися. Тому їм босами ніколи не стати, бо їм простіше плисти за течією і ні про що не переживати. Керуватися логікою і включати свій розум вони так і не навчилися.

Стрілець

Стрільці за своєю природою дуже довірливі. Тому вони регулярно стають жертвою обману і зради. Астрологи кажуть, що в цілому це розумні люди, але вони геть не хочуть користуватися своїми мізками.

Риби

Риби часто потрапляють під вплив оточуючих і не завжди хороший. Їх з легкістю приймають в погані компанії, оскільки ними дуже легко управляти. Для оточуючих вони як маріонетки, якими можна маніпулювати в будь-якій ситуації. Більш того, Риби і самі не проти, щоб хтось контролював їх життя, позаяк самі це зробити вони не здатні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...