За помилки доведеться розплачуватися: Астрологи назвали три найнебезпечніші дні листопада 2022 року

Пам'ятне для багатьох сонячне затемнення 25 жовтня відкрило цілий коридор затемнень, який триватиме до 8 листопада. Взагалі, 8 листопада сміливо можна назвати найнебезпечнішим днем останнього осіннього місяця, зазначають автори ресурсу slovafrazy, передають Патріоти України.

Вони пояснюють, що на цей день припадає одразу дві найнебезпечніші астрологічні події — повне затемнення Місяця у Знаку Тельця та поєднання Сонця та Меркурія. Цей аспект між двома цими об'єктами відбувається майже щомісяця, але цього разу він зовсім не доречний. І без того поганий день може стати ще більш непередбачуваним. Щоб не втратити контроль над ситуацією, цього дня доведеться стримуватись і не поспішати з ухваленням рішень. Також у листопаді на нас чекають ще дві небезпечні дати.

16 листопада — перехід Венери в Знак Стрільця (цей нелегкий період завершиться 9 грудня). Особливо небезпечним буде день для тих, хто змушений займатися фінансовими справами, робити покупки, приймати доленосні рішення. Особливо неприпустимим буде безвідповідальний підхід у сфері здоров'я. Також день можна назвати найгіршим для занять екстремальними видами спорту, вживання міцних напоїв та не лікарських препаратів без рекомендацій лікаря.

21 листопада — з'єднання Меркурія та Венери. Це буде день, коли багатьом з нас почнуть на думку приходити думки про помсту. Тому намагайтеся якомога не згадувати старих образ і не заводіть розмов про те, що було раніше. Спробуйте сфокусуватися на чомусь позитивному.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...