Загадуємо бажання у новорічну ніч: Чиїм мріям благоволіють зорі напередодні та перший день 2023 року. Гороскоп на вихідні для всіх знаків зодіаку

Проблеми зі світлом і зв'язком ускладнюватимуть комунікацію. Фото: pixabay.com

31 грудня – 1 січня зберігайте оптимізм і почуття гумору. Цінуйте те, що маєте. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зовнішні обставини будуть вводити помітні корективи в наші плани, - говорить астрологиня. – Треба бути готовими до того, що не всі святкові задуми вдасться реалізувати. Проблеми зі світлом і зв'язком ускладнюватимуть комунікацію. Доведеться скасувати зустрічі та переносити побачення. Тому варто бути готовими зустріти Новий рік з тими людьми, які будуть поруч. Будьте гостинними й щедрими на взаємну допомогу. Робіть те, що можете, й нехай усе складається так, як має бути. У Новорічну ніч здійсняться бажання Тельців, Водоліїв, Скорпіонів і Терезів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ви сліпо ітимете на ризик. Через це можете втратити перевірених партнерів. Авантюризм нашкодить. Зважте усі "за" і "проти", тоді справи підуть краще. Новорічну ніч зустріньте з перевіреними друзями.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вдалий час, аби складати плани на 2023 рік. Задумайтеся, що насправді вам потрібно. Нестача коштів не відчуватиметься. Повернуть борги. Прийміть пропозицію про нове місце роботи. У новорічну ніч не зловживайте спиртним.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Щоб розібратися, хто із партнерів вам насправді потрібен, поспілкуйтеся з кожним наодинці. Робіть вибір серцем. Можете опинитися в екстремальній ситуації, яка покаже, хто є хто насправді. Не час сідати на дієти.

Рак (22 червня – 22 липня)

Переживатиме з приводу негараздів у родинах колег і друзів. Доведеться стати для них психотерапевтом. Зумійте вислухати і підтримати. Але Новий рік зустрічати у їхній компанії не варто. Оточіть себе оптимістами і людьми з гарним почуттям гумору.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Розумно вкладайте гроші. Заощадження теж незабаром стануть у пригоді. Щоб кохані не ображалися, що мало часу проводите з ними, залучайте їх до своєї роботи. Набридне проводити багато часу на кухні. Замовте готові страви до Новорічного столу та відпочиньте у колі близьких.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Щасливо проживуть ці вихідні пари, які поважають бажання одне одного. Ревнивцям буде непросто. Постійні звинувачення і підозри можуть зіпсувати стосунки. Не забувайте про повагу і довіру одне до одного.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Хвилюватися за нестачу коштів не доведеться. Але розпоряджайтеся ними мудро. Не шукайте своєї пари. Стосунки швидко розчарують. Уникайте спиртних напоїв. Вразливою буде печінка.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не намагайтеся діяти всупереч обставинам. Якщо вас щось стримує, значить це на краще. Гроші не триматимуться кишені. Але ви достатньо зароблятимете, щоб не відчути фінансового дефіциту. Не час думати про весілля. Шлюб принесе більше проблем, ніж щастя.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Життя кипить і вирує. Не час брати відпустку. Інакше опустите можливість повноцінно реалізувати себе. Насторожить діловий тон у розмовах з людьми, яких ви любите. Не варто відповідати на це критикою.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Подбайте про збереження власного майна. Купіть страховку. Вдалі покупки на вас чекають наступного тижня. Кохані присвячуватимуть вам менше часу, ніж раніше. Візьміть на себе частину домашніх обов'язків.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Надто багато перепон доведеться здолати. Не намагайтеся комусь сподобатися. Наступний місяць пройде плавно і стабільно. Деякий час доведеться плисти за течією. Не наражайте на небезпеку свою кар'єру і добре ім'я.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сходіть на мовні курси, навчіться водити авто. Задовольніть свої інтелектуальні потреби. Додаткових внесків потребуватиме автомобіль. Вчасно зробіть ремонт. Інакше він обійдеться дорожче, якщо зволікатимете.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...